arkadaşlar bana yardım edin lutfen
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- arkadaşlar bana yardım edin lutfen
-
26-09-2022, 00:43:08arkdaşlar bugun tam 15 gun gunum gecti iki once evde test yaptım cok net pozitif cıktı. bugun kan tahlili yaptırdım ve beta hcg hormonum 678,3 cıktı en son adet tarihim 22 şubat şu anda yaklaşık 6 haftalık olması lazım ama değerim 4 haftalık cıktı biraz duşuk cıktı pazartesi bir daha bkacaz beta hcg hormonuna dedi.ben dort senedir eşimle korunmadan hamile kaldım cok supriz oldu. 6 yaşında kızım var kızımdada 1,5 yıl hamile kalamadım doktorum hap verdi yumurtlamam cok oldu tedaviyi kesti ve iğneli tedaviye başladı iğneli tedavide hamile kaldım ve kızımdada kese gorunmemişti doktor 3 ihtimla vermişti ya hamilesin ya dış gebesin yada bebek rahimde duşuk yaptı demişti.sonra 4 defa tahlil yapmıştı ve beta hcg hormonlarım yukseldi bana cok iyi gidiyor dedi ve sonrasında ultrosonda keseyi gormuştuk bana gec dollenme olduğu icin boyle oldu demişti.. şimdi tedavi olmadan hamile kaldım ve durumum boyle acaba yine gec dollenmemi oldu arkadaşlar moralim cok bozuk kanamam sancım yok.. lutfen bana bişeyler yazın:18: