Her zaman insanoğlu şaşırtıyor, hic beklemediğiniz biri belki de beklemeliyiz, oyle bişi soyluyor ki sorguluyorsunuz, insanları, hayatı vs..
Konuya giriyorum, 3 yakın arkadaşdık bi zaman, uzuntuyu de paylaşırdık, keyifli anları da, hayatın icinde olanı, bizden yaşca buyuk olanında sorunları vardı zamanında eşiyle, boşanmadan kac kez donduğunu duydum.. anlattı ..fakat şimdi yaşları da olgun olan bu ciftimiz enerjilerle aile dizilimi vs. Spirituel şeylerle uğraşıp boktan evliliklerini bi zamanlar duzluğe cıkarmışlar vs.. hayırlısı tabi herkes mutlu olsun..
diğer arkadaşımız da travmatik boşanma sureci yaşıyor ve bu surecte spirituel arkadaşımız ne arama ne sorma, oyle whatsup birkac yazmış, benle de bi anda Nirvana ’ya ulaşan spirituel kişilik iletişimi kesti...
Haliyle biz de merak ettik neden diye. Cevabı spirituel arkadaşın efendim; biz kocamla enerjilerle aile dizilimiyle uğraşıyoruz, hayatımızda negatif olaylar yaşayan ve boşananlarla iletişimde kalmak istemiyoruz, bu enerjiyi cekmekten korkuyoruz bla bla bla....
Ne duşunelim?
Kadın haklı, hayatında sorun kaynağı olarak negatif muhabbetler istemiyo, negatif enerji ona da sirayet eder bulaşıcı falan gibi goruyo,onun tercihi o
zaman biz de mutlu olduğumuz şeyleri paylaşalım vs..
Kadın arkadaşlıktan nasibini almamış bencil biri, bak işte zor zamanlar da dost duşman belli...
bu arada en son bana misafirdi, geldi evimi mutluluğumu gordu bu arada o donem de ben iyiyim, bi gun uzucu bişi yaşadım, paylaşmak icin aradım o zaten konuyu anlamış bana gecmiş olsun bile demedi bulaşır filan diye herhalde