Merhaba Hanımlar buaralar başımda ole bı sıkıntı varki hangi birinden başlasam bilemiyorum aldatıldım ve yakadim 15 senelik evliyiz ben avrupada doğdum Buyudum Turkiyeden evlendim ve burda kaldım.
Şimdi Tekrar Yurtdışına donmek istiyorum cocuklarımıda alıp (2 cocuğum var ). Eşim olan pisslik hem suclu hem guclu hem utanmadan aldattı yetmezmiş gibi sen gidersen peşinden gelirim zaten burda durumlar kotuleşti turkiyede kriz var vsvs. Ama bana karşıda cok soğuk yani duzeltme cabası yok olmasında ama hem pişkin pişkin evet aldattım diyor hemde Peşimide bırakmıyor.Yada şoyle bi fikri var ben gidim o iki uc sene hayatını yaşasın sonra tekrar donup ozur dileyip beni almak. Sacmalığa bakın ben sıfırdan hayat kurucam cocuklarımı başka ulkeye başka bi dile alıştırcam buna neden olan pissliği tekrar hayatına sokucam.
Ben gidip sıfırdan bi Hayat kurduktan sonra o pissliği değil gormek adını bile duymak istemiyorum. 15 seneyi silmeye hazırım. Adam beni yurtdışı bileti olarak gormeye başladı. Bana Tavsiye edebileceğiniz bi cıkış yolu varmı ? Cok buyuk cıkmazdayım cok uzgunum. Piskoloğada gitmem lazım galiba. Hic bir kavgamız gecinememezliğimiz yokken bu duruma bi anda duştum Şok gecirdim. Aslında alışmıştım Turkiyeye ama burda beni rahat bırakmaz. Cocuklarımdan biri 4. Sınıfa gidiyor. Acele etmiyorum gitmek icin cunku herşeyimi tam ayarlayıp gidesim var butun yollarını kapatıp gitmek istiyorum. Benim size sorum Boşanıpta yurtdışına cıksam cocuklardan dolayı yanıma gelme şansı var ? Ailem bırak gel diyor burdan acarız davayı diyorlar ama korkuyorum napar needer gelir diye. Bana tavsiye edebileceğiniz bi cıkış kapısı varmı acaba