İyi pazarlar kızlar. Umarım iyisinizdir.
Aslında cevabını bildiğim bir soruyu size sormak icin konu acıyorum. Cevabımın mantıklı olup olmadığını olcmek icin daha doğrusu. Burada actığım hicbir konuda yanlış karar almadım cunku, teşekkurler hepinize.
Şimdi gelelim meseleme:

Kızlar, bilmeyenler icin ozet geceyim; her tartışmamızda annesini arayan, ailesinin evimi basmasına sebep olan, annesi nefes alma dese boğulacak bir sutoğlanla evliyim. Elbette bitecek, boşanacağım o ayrı.

Tahmin edersiniz ki, kv aşırı derecede ikiyuzlu ve asla cekinmeden insanın yuzune yalan soyleyen, gerekirse iftira atan biri. Her şeye karışmayı kendisinde hak goren, aldığı tek dal copu bile insanın başına her cumlesinde kalkan biri. Cocuklarını okutmuş ancak asla karşılıksız değil, hani fedakar anne gibi ağlar durur ancak "sizi okuttum" der kendisine araba aldırır, eşya yeniletir. Hani boyle mecbur gibi anladınız mı? Yapmaya mecbursun diyor yani.

Boyle bir tip, elbette kendi sulalesindeki istisnasız herkesi, evliliğimin ilk aylarında bana aşırı derecede kotuledi ve onlarla aramda ister istemez mesafe olmasına sebep oldu. Evime geldiklerinde bile laf soktu, sonra beni sıkıştırdı duşunun yani. Ama tabi ki onların yuzune olup biter, "ah canım sizi en cok ben seviyorum" tarzı konuşur. Ben coğu zaman donup kalıyordum ikiyuzluluğune. Neyse anlatmakla bitmez.

Ben, 2 sene sonunda bu kotulediği insanlarla aynı ortamda bulunmak durumunda kaldım ve gordum ki asla onların anlattıkları gibi değiller. Aksine cok duzgun insanlar. Bir kere daha asıl anormallerin, kv ve saz ekibi olduğuna inandım.

Şimdi şeytan beni durtuyor, gidip ustunkoru bana yaptıklarını anlatsam mı onlara diye. Biliyorum sonucta aynı kan onlar ancak istiyorum ki o 'el iyisi' şeytanların gercek yuzleri cıksın.
Laf arasında bir cumle soyledim, inanamadılar. Cunku kendilerini gizliyorlar. İclerindeki kotuluğu saklıyorlar.
Sorum şu? İcimden gelen sesi bastırıp anlatmayayım mı? Yoksa yansın ortalık deyip ipliklerini pazara mı cıkarayım?
Tabi gidip bana boyle yaptılar diye anlatamayacağım, sohbet ederken aralara sıkıştıracağım. O ortamda da kv ve saz ekibi olmayacak?
Uzun oldu. Kusura bakmayın. Napayım? Kızgınlığım mantığımı bastırıyor mu oğrenmem lazım.