Bir grup arkadaş daga tırmanıyormuş.
-En arkadaki arkadaşları kekemenmiş, biraz tırmandıktan sonra kekemen başlamış. c.c.c.c.demeye
-Arkadaşları durlan c.c.c yukarda konuşursun demişler.Herkes cıkmış yukarı donmuşler kekemene ne iki saattir c.c.c. ne oldu ne var kekemen başlamış c.c.c.cadırları unuttuk ya demiş.
Arkadaşları: Tuh allah cezanı versin senin ulan senin yuzunden tekrar aşağıya inicezlan deli manyak neyse başlamışlar tekrar aşağıya inmeye,bu gene başlamış ş.ş.ş.ş. arkadaşları !-suslan bir kelime daha soylersen senin ....demişler.Neyse inmişler aşağı,arkadaşları donmuş kekemene ne iki saattir geveliyorsun soyle bakayım gene ne varlan demişler kekemen şşşşşşaka yaptımya.........demiş.
Fener
Cimbomlunun biri bir adada tek basina dolaşırken bir Lamba buluyor Lambayı buyuk bir şevkle siliyor.
Lambadan cin cıkıyor ve diyorki diLe benden ne diLersen .
cimbomlu Ada da yaLnız oLduğu icin bu adadan Mecidiyekoye kadar bir kopru yap bende stada gidiyim diyor.
cin bu imkansız mumkun değil diyor başka bir dilek dile diyor cin.cimbomlu
o zaman cimbom Feneri yensin diyor
cin de kopru kac şeritli olsun diyor
Afiş(Hamile Bayan Davası)
Yaklaşık 8 aylık hamile bir bayan otobuse biner. Karşısında oturan adamın ona gulumsediğini farkeder. Hemen başka bir koltuğa gecer. Bu sefer gulumseme sırıtmaya donuşur ve bayan da tekrar yer değiştirir. Adam daha da eğleniyor gibidir. 4cu yer değiştirmede adam kahkaha atar, bayan ,şofore şikayet eder ve o da adamı tutuklattırır. Olay mahkemeye intikal eder. Hakim adama ( yaklaşık 20 yaşındadır ) soyleyeceği bir şeyi olup olmadığını sorar. Adam cevap verir.'' Sayın Hakim , şoyle oldu: Bayan otobuse bindiğinde durumunu farkettim. Ustunde ''Cift Nane İkizleri Geliyor '' yazısı olan bir reklam afişinin altına oturdu ve ben sırıttım. Daha sonra kalktı ve uzerinde ''Logan'ın ağrı kesici merhemi şişikleri azaltır '' yazılı afişin>altına oturdu , ben de gulumsemek zorunda kaldım. Daha sonra '' William'ın buyuk cubuğu yaptı '' yazan deodorant afişi altına oturunca kendimi cok zor tuttum. Fakat , Sayın hakim , dorduncu defa kalkıp '' Goodyear kaucuğu bu kazayı onleyebilirdi '' afişinin altına oturunca.... ben koptum. DAVA DUŞMUŞTUR.
(:
Bir gun Uc Vampir; Alman,Fransız ve Temel kan icme yarışması yapmaya karar vermiş.Once Fransız gitmiş.Geldiğinde ağızı kanmış.Sormuşlar;Nerden aldın bu kanı? Cevap verir;Şu direği goruyor musunuz? -Evet -Peki direğin arkasındaki marketi goruyor musunuz?-Evet -Kanlar icinde yatan kadını goruyor musunuz? -Evet -İşte ondan aldım Alman gider gelir.Onunda ağzı kan doludur. -Sen kanı nerden aldın? -Şu direği goruyor musunuz?
-Evet -Arkasındaki marketi -Evet -Onun onundeki adamı goruyor musunuz? -Evet -İşte ondan aldım. Temel gidip doner.Yuzu ,ustu her tarafı kandır.
-Bu kanı nerden aldın. -Şu direği goruyor musunuz? -Evet -Ben Gormedim. (:
Otobus şoforu Hidayet
Hidayet olunce cennetin kapısında kuyruğa girer. Hemen onunde bekleyen adam bir papazdır. Kapıda bir melek beklemektedir.
Melek pedere sorar: - Hic gunahın var mı ?
Peder: - Aziz melek ben rahiptim. Tum hayatım boyunca tanrıma dua ettim, karıma ve cocuklarıma sadık kaldım, insanlara ve hayvanlara hep yardım ettim.
Melek;
- Cok iyi. Bunları zaten biliyorduk. Al sana cennetin gumuş anahtarı.
Der ve sonra Hidayet’e doner;
- Senin hic gunahın var mı Hidayet?
Hidayet;
- Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım, tanrıya cok dua etmedim acıkcası, inancım da zayıftı ve bir de gunahım vardı, cok sert ve hızlı otobus kullanırdım.
Melek Hidayet‘e doner ve;
- Bunu da biliyoruz. Cok iyi. Al sana cennetin altın anahtarı.
Peder bu olaya sinirlenir;
- Ben hayatımı tanrıya adamışım siz de gidip bu adamı cennette benden ustun tutuyorsunuz, haksızlık değil mi?
Melek gulerek ;
- Oğlum, sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Hidayet otobus kullanırken herkes dua ediyordu.
(Alıntıdır.) __________________