Arkadaşlar herkese merhaba;
Nereden başlasam anlatmaya bilemiyorum son 1 aydır herkese tecrube olacak bir cok şey yaşadım.. ben anlatayım ki siz aynı şeyleri yaşamayın
Oncelikle; beni cok eleştiren olucak ama zeytinyağı ile hamile kaldığımı paylaşmak istiyorum.. ilişkiye girmeden once cok az bir miktar zeytinyağı kullandım, ancak halis mulis zeytinyağıydı.. hicbir zararını gormedim.. kullanma amacım, anağnemin azcık zeytinyağı surersen hemen hamile kalırsın demesiydi ve ilk kullanmamda kaldım ancak tesaduf mu bilmiyorum.. ve hic bir zararını gormedim
Adet olmayınca evde test yaptım cooook silik bir ikinci cizgi gordum. Hemen ertesi gun dr a gittik, hemde ismi duyulmuş guzel bir hastanedeki gene ismi duyulmuş bir dr a...
vajinal ultrason ile bakıp, bana kese gormediğini birde kan testi istediğini soyledi.. hemen yaptırdık ilk değerim 67 cıktı.. dr um cok duşuk olduğunu 2 gun sonra 2 katına cıkması gerektiğini soyledi.. 2 gun sonra aynı yere değil başka bir labarutuara test yaptırdım değerim 39 cıktı ( dr uma telefon acıp bilgi verdim.. kendisi bana kimyasal gebelik yaşadığımı ve duşuk yapacağımı soyledi.. cok uzulduk.. ağladım sızladım gunlerce, kanamamın gelmesini bekledim.. 3 gun sonra gene aradım kanamam olmadı die.. dr um biraz daha bekledi dedi, bir 3 gun daha gecti, bu arada surekli regl ağrısı cekiyorum ama adet olmuyorum.. tekrar aradım ve bir test daha mı yaptırsam değerim yukselmiş olabilir mi dedim.. hayı dedi.. hic gerek yok.. bekle duşucek.. dayanamadım ve o hafta sonu başka bir dr a gittim.. bir bayandı.. coook tatlı bir bayan.. ben olan biteni anlatınca gel bir kontrol edelim dedi.. birde ne gorelim.. minicik bir kese oluşmuş )) sen hamilesin dedi bana.. inanamadım.. hemen senden test istiyorum ancak en son nerde yaptırdıysan oraya git gene dedi.. makinadan makinaya fark eder dedi.. apar topar gittik ki değerim 6970 e cıkmış )) haftaya tekrar gel dedi.. haftaya dediği dun oluyor.. dun gittiğimizde ise yolk kesesini gordu dr um ))) inşallah bir sorun cıkmaz ve bebeğim sağlıklı gelişir.. gec dollenme olmuş.. şu an icin 8 haftalık olmam gerekirken ben 4+5 gunluğum ))) umarım haftaya kalp atışlarınıda duyarım bebeğimin.. diyeceğim o kii dikkatli olun.. ilk dr uma kalsa.. duşuk ilacı verecekti bana.. sokturucu vereckti vs vs vs..