İyi geceler hanımlar.Ben biraz ic dokmek,birazda sizlerin yorumlarını almak icin uzun zamandır dert ettiğim bir konuyu yazıcam.Ben 2.5 yıllık evliyim ve kp ile beraber yaşıyoruz (kv ben evlenmeden vefat etmişti).Sorun şu ki evlilikten kısa bir sure sonra kp oğlunu benden kıskanmaya,surekli eşime sen evlendikten sonra cok değiştin diyip alttan bana gondermeler yapmaya başladı.Eşim ne alakası var baba falan desede adam surekli bunu soyler eşimle tartışır sonra kapıları bi kac gun sertce kapatarak benimle dahi konuşmazdı.Yine boyle bize kustuğu bi gun bi gerginlik oldu aramızda arkamdan eşime bişeyler soylerken bende duydum ve siz ne diyosunuz ne istiyosunuz benden dedim bu kpde sen geldin evin huzuru bozuldu cık git evden istemiyorum seni dedi bende gitmiyorum dedim.Cunku eşimle hicbir sorunumuz yok cokta iyi anlaşırız ve adamın amacına ulaşmasını istemedim.Adamda delirmiş halde bana bağıra bağıra odasına girdi soylendi.Uzun bi sure konuşmadım ve kendi gelip konuştu hallettik sayılır sorunları.
Ta ki bi kac hafta onceye kadar.Kp ve eşim bi konu hakkında tartışıp konuşmuyodular.Yemeklere kpyi ben cağırıyodum yemek yiyip odasına giderdi,eşimle tek kelime konuşmazdı.Kp bi anda evden ne zaman taşınıyorsunuz dedi.Biz şok olduk.Evin kredi borcunu yıllardır odeyen eşim.Yıllardır calışmayan evde oturanda babası.Ben bi yere gitmiyorum dedi eşim,kp de al karınıda cık git vs diyip hakaretler edip cıktı dışarı.Eşimde hemen evi satmak icin siteye ilan verdi.Evin parasıyla biz kendimize ayrı ev artan paraylada kp ne istiyorsa onu yapacaktı.Ama bugun bize siz beni yanınızda istiyo musunuz istemiyo musunuz dedi.Tabi yine kavga oldu bu sorudan sonra.İşte eşime karın istemiyor biliyorum,senide dolduruyor falan dedi.
Ben artık bu adamla değil birlikte yaşamak yuzunu dahi gormek istemiyorum,eşimde bıktı bu kavgalardan.Biz kendimize ev alsak kp yaşlanınca ya yine yanımıza gelirse diye duşunuyorum.Evlenmekte istemiyor.Yani babamı yerine koyuyorum acıkcası tek bırakmak istemem kendi babam olsa ama bu kpnin yaptıklarını unutamıyorum.Siz olsanız ne yapardınız? Kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin.Değerli yorumlarınız icin şimdiden teşekkur ederim.
Bu arada kp şuan 62 yaşında.