Şu an o kadar kotuyum ki.daha onceki konumda bahsetmiştim.eşim erken boşalma sorunu olduğu icin isteksizdi ve bu isteksizliğini de sen kokuyorsun diyerek benim uzerime atmıştı.
Bu durum evliliğimizin başından beri boyleydi zaten.ilişki oncesi duşa girerek,parfumlerle vs idare ediyorduk.
Bir yıl once hamile kaldım ve o gunden beri hic ilişki yaşamadık.doğumdan sonra 40 gun gecti hala ses yok.derken bebeğim iki aylıkken ben ailemle yazlığa gittim.1 hafta sonra eşim geldi.orada bir gece yakınlaşma oldu ama ilişki olmadı.sonra o gitti ve bir hafta sonra yine geldi.geldiği akşam duşumu aldım hazırlandım o da geldi ve gordu benim hazırlandığımı.yemek yedi ve sonra cok uykum var diyip yattı. ısrar ettim az daha otur annemlerde yatsın beraber yatalım diye.daha ben cumlemi bitirmeden horlamaya başlamıştı bile.zaten yoldan geldi yorgun biliyorum ben sadece sarılıp yatalım istemiştim daha fazlası olmazdı biliyorum ama onu bile cok gordu.bir hafta ayrı kalmışız.hic mi ozlemez insan.ben de o gece onun yanında değil bebeğimin yanında yattım.ertesi gece oldu ben yine bebeğimin yanında yattım.gel yanımda yat dedi.yok iyi boyle dedim.tamam deyip yine horlamaya başladı.o gecenin sabahında erken uyanıp bebeği sevmeye yanımıza geldi.bebeği sevdi ama yine gel falan demedi.sadece benim ofkem gectiği icin o demesede gideyim dedim.yanına yattım ve bir yılın sonundaki ilk ilişki boyle oldu.
Bu arada ben yazlıkta o evimizdeyken ona netten prezervatif linki gonderdim.bunu al diye.cunku kendisi korunmaya gerek olmadığını bişey olmayacağını duşunuyor.bizim bebeğimiz tedaviyle oldu o yuzden kendiliğinden hamile kalamazmışım nasıl olsa prezervatif sevmiyormuş korunmaya da gerek yokmuş.neyse linki gonderdim.tamam alırım dedi.ben de hani biraz heyecan katsın diye gonderdim acıkcası.aradı tamam alırım deyip başka konuya gecti.yazlıktan eve geldim.baktım almış mı diye.hicbirşey yok.almamış.
Bir haftadır evdeyim.ne bir sarılarak uyuma ne bişey.ancak ben soylersem gelip aşkım canım deyip gidiyor. Bu akşam artık patladım.bu durum normal mi?sen ne yapıyorsun dedim.beni mi istemiyorsun yoksa genel bir isteksizlik mi bu dedim.seninle ilgisi yok dedi.saatlerce konuştum sadece ağzından bu laf cıktı.ha birde doktora gitse ne olacakmış.tamam gidermiş ama doktor nasıl cozermişki bu durumu.insanlar bu sebepten boşanıyor ya da eşlerini aldatıyor. Sen sorunun ciddiyetinin farkında değilmisin diyordum ki yine horlama sesleri gelmeye başladı.şu an da hala horlamaya devam ediyor kendileri.benimse başım zonkluyor.bebeğim sabah 6 yada 7 gibi uyanıyor ve ben hic uyumadım.ağlamaktan uyuyamıyorum.
Bende onun gibi olmak istiyorum.onu umursamamak istiyorum.ama olmuyor ben hala cok seviyorum onu ve kendime de cok kızıyorum bu yuzden.