Bu konunun tamiri yok. Basit bir gecmis zaman travmasi ama dun cikti geldi basimin ustune oturdu. Ardarda icilen 3 sigaraya maloldu...
Kizim ay parcam yavru kusum 4 yasinda kulagini deldirmek istedi. Dun gittik ve deldirdik. Once kisa goz yasi sonra da surekli herkese bak kupelerime cok tatli di mi demeler. Basit kucucuk ama mutlu bir cocukluk anisi...
15 16 yaslarindaydim sanirim belki de daha kucuk. Kulagimda ikinci bir delik istedim. Gittim deldirdim. Kucuk sehirdeyiz delen adam babami aramis kizin kulagini deldirdi diye sanirsin baska birsey yaptim. Nereden ciktiysa babam geldi o kismi hatirlamiyorum apartmanin garajina nasil indik neden oradayiz hatirlamiyorum ama ben orada babamdan duvarlara sikistirila sikistirila dayak yedim. Tokatlar hatta sanirim tekmeler.. Elinden kacip kurtulamadan dayak yedim. O duvardan o duvara. Nedeni kulagimi deldirmemdi...
Sonra sonrasında inat olsun diye daha buyuk hatalarim da oldu. Daha buyuk dayaklarim da. Kollarim da mirardi, intihara da kalkistim... Onlara gore hata bana gore hayat tecrubesi. Onumdeki en buyuk engel hep ailem oldu. Onlar beni kabul etsin onlar beni sevsin diye onlar beni gorsun diye buyuk buyuk isler yaptim. 19 yasinda tek basima geldim bu sehre okudum, kimseyi karistirmadan is sahibi oldum, evlendim. 35 yasinda 2 cocuk annesiyim.
Erkek kardesim gecen sene kulagini deldirdi babam o benim herseyime kizan babam sesini cikarmadi bile cunku annem cunku annecigim onune durdu. Cunku yaparsa yapsin gencti ama ben dayak yerken susmayi tercih etti... Ben dayakvyerken babami kollamayi secti..
Bana karsi hep susuldu... Ben hep kotuydum ben hep kara koyun..
Yazacagim ama bir okadar da susacagim cok sey var...
Engel olmayacagim ne kizima ne ogluma... Bu da burada kucucuk bir kupe meselesi olarak kalsin...
Dip not; sonrasinda sayisiz piercing sahibi oldum. Pisman miyim degilim....