Arkadaşlar merhabalar,
Anneannem 84 yaşında ve yakın zaman once Serebral Enfarktus gecirdi ve ciddi unutkanlıkları olmaya başladı. Normalde yaşına gore zayıf, hareketli ve dinc biridir. Eskiden kendi başına evin her işine koşturan biri olan anneannemin şu anda evde yalnız kalması guvenli değil, yemek yapayım derken ocağı acık unutabilir, yemeği yakabilir, gazı acık bırakabilir... Ben anneannemle beraber yaşıyorum fakat henuz bakıcı bulamadığımız icin evden dışarı adımımı atamıyorum, gunlerdir hatta haftalardır ev hapsindeyim. Markete bile koşa koşa gidip geliyorum.
O nedenle yanımıza yatılı bir bakıcı arıyoruz. Yatılı bakıcı aramamızın sebebi benim işim gereği 6.30'da evden cıkmam gerekmesidir.
Aradığımız bakıcıdan istediğimiz kriterler şunlar;
* Anneannemin yemeğini hazırlayacak
* İlaclarını icmesini sağlayacak (İlaclarını ben duzenli hazırlıyorum zaten)
* Evde gunluk toparlama ve yardım yapacak (Yataklar toplanacak, camaşır, bulaşık makinası boşaltılacak, yemek yapılacak)
Yani evin bir bireyi gibi bizimle yaşayacak... Evimiz Halkalı Toplu Konutlar'da 1+1 daire dolayısıyla ayrı bir oda vermemiz mumkun değil ama huzurlu bir ev ortamı olacağının garantisini veririm. Haftada 1 gun izin soz konusu olur. Memleketine gitme ihtiyacı doğrultusunda ayda 1 kere hafta sonu 2 gun izin verebilirim.
Bu ozelliklere uygun tanıdığınız varsa (turk ya da gocmen fark etmez) ya da siz bu işe uygun olduğunuzu duşunuyorsanız lutfen bana bu konuda yardımcı olun. Bir an once yatılı bir bakıcı bulup iş hayatıma geri donmem lazım...
Ozelden mesaj atın lutfen, ben telefonla size donerim.