Merhaba hanimlar oncelikle konuyu cok detayli anlatamayacagim.is yerimde tamamen karsi tarafin suclu oldugu bir durumdan dolayi karsi tarafi gayet sakin ve usulunce bana karsi saygili olmasi hususunda uyardim.bu x beyefendisi bi milletvekilinin yakin akrabasi oldugu icin hemen milletvekilini arayip durumu bildirmis bu vekilde isi gucu birakip benle ugrasmaya karar verip olayi arastirmak icin bi adamini gorevlendirip isyerime gondererek ustumle gorusup ozur dilememi talep etmis.ustumde x beyefendiyi arayip olayi dinlemis x evet ben hataliyim ancak beni uyararak yanimdaki kisilere rezil etti ve ozur bekliyorum demis.bende kesin bir dille hatam olmadigi icin ozur dilemeyi reddettim.ve ustum acikca ulkenin carkini onlar donduruyor devir onlarin devri bakarsin bir saat sonra sen bilmem kimlerdensin diye iftira ederler isinden olursun gel inat etme dedi.Ancak ben inancim geregi haksizlik karsisinda boyun egmeyecegimi devletin vekilinin boyle bir hakkinin ve gorevinin bu olmadigini son bir kez daha belirtterek reddettim.simdi bunlar benimle ugrasacak sizce ne yapmaliyim yanlisa dusmekten onlarin karsisinda gucsuz durmaktan endise ediyorum onerilerinize ihtiyacim var.