hayirli sabahlar herkese...
iki gun once ameliyat oldum...2 aylik bebegimi kaybettim, yavrumun kalp atislarida vardi hersey cok iyi gidiyordu...maalesef 1 haftadir kanamam vardi ve son gunlerde cogalmisdi veeee feci son, avrumu parca parca kaybettim, ameliyat oldum sabah taburcu ettiler beni, dun sabah...simdi istirahat etmem lazim ama mumkunmu kendimi ise verdim evi toparliyorum dolaniyorum evin icinde dusunmemek icin kendimi oyalamaya calisiyorum...biraz kanama var yien ama normalmis ameliyattdan sonra oluyormus boyle...pazaretsi gunude doktoruma gidecegim...bakalim ne diyecek...rabbim kimseye bu aciyi tattirmasin cok otzr...ben okadar hickiriklara bogulduku alman doktoru bile aglattim, benim aglamamama dayanamadi ve yanimda gozyaslarina hakim olamadi.....

simdi bazilari soracakdir agirmi kaldirdin...yok benim vucdum bebegi kabul etmemis, zaten yavrum tutunmaya calisiyordu olmadi rabbim oteki dunyada onu gormemi daha hayirli gormuski elimden aldi....canim yavrum nasilda ultrasyonda gormusdum onu, kalp atisi vardi, dusundukce deliriyorum, aglyiorum durup duruken akioyr gozyaslarim...elimde degil...