Bana kadın olduğumu hissettirin
Bir ucak yolculugunda, ucak okyanusu gecerken korkunc bir sallanti olur. Ucak korkunc bir sekilde sallanir, kanadinin biri kopar. O sirada, bir kadin butun kontrolunu kaybeder. Ayaga kalkar, ucagin en ucuna gider ve bagirmaya baslar...
Olmek icin cok gencim ! Eger olmek zorundaysam, hayatimin son anlarinda unutulmaz dakikalar yasamak istiyorum !
Bir yigin avuntularim oldu, ama hic bir adam bana gercekten kadin oldugumu hissettiremedi. Kadinligimi hissetmek istiyorum. Bu ucakta bana kadin oldugumu gosterecek bir erkek var mi ?
Bir an ucaktaki butun gurultu kesilir. Herkes tehlikeyi unutur ve umitsiz bir sekilde kadina bakmaya baslar. Ucagin en arkasinda bir adam kalkar. Der ki:
Sana kadin oldugunu gosterecegim.
Adam ruyalardaki erkeklere benzer. iri, esrarengiz, simsiyah parlak saclar, masmavi gozler. Yavas yavas koridorda ilerler, gomleginin dugmelerini birer birer sokmeye baslar. Ucakta herkes hareketsiz bekler. Adam yaklastikca kadinin nefesi hizlanir.
Adam gomlegini cikarir. Kadina iyice yaklasir, gogus kaslari kipirdar.
Cok seksi bir hareketle gomlegini kadina uzatir ve der ki :
-Utule şunu
Yanlış taraf
Vahsi Batida bir gun, bardan iceri izbandot gibi cift tabancali bir kovboy girer. Herkesin saskin bakislari arasinda son derece hizli bir hareketle iki tabancayi da cekip havaya birer el ates eder ve bagirir:
-Sag tarafimdakiler o.. cocugu, sol tarafimdakiler pez.... Var mi lan itirazi olan? Varsa kalksin ayaga!
Temel, hemen ayaga kalkar, kovboy derhal tabancalari adama dogrultur:
- Hey, senin itirazin var galiba!
- Yok be abicum, ha pen yanlis tarafa oturmisum da...
Zidane ve fener
Bir gun Real Madrid, Fenerbahce'yle mac yapmak icin Istanbul'a gelecekmiş. Binmişler ucağa, Real Madrid'li oyuncular cok uzgun. Zidane kaptan olarak sormuş tabi
- Ne o cocuklar yuzunuzden duşen bin parca?
Raul demiş ki:
- Ya abi fenerle oynamayı hic istemiyoz.
Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina;
- Siz gidin İstanbul'u gezin, ben Fenerbahce'yle tek basima mac yaparım. demiş.
Bunu duyan arkadaşlari sevincten havalara ucmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine. Mac başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar Real Madrid 1:0 onde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Macın sonunda geri gelmişler. Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını iki elinin arasına ağlıyor.
- Niye ağlıyorsun, sen butun takıma karşı tek başına oynadın ve mac berabere bitti. Bu mukemmel bi şey.
Zidane cevap vermiş;
- Eğer macın 60. dakikasında kırmızı kart gormeseydim, farka gidecektim. Ben ona uzuluyorum.
Anasını bile
Cocukla annesi, birgun plaja gitmişler. Annesi guneşlenirken cocuk, surekli annesini uzerine kum serpiyormuş. Annesi,
cocuğa ne kadar kızsa da, cocuk, devam ediyormuş. Bu sırada yanlarına bir Kıro gelmiş. Kıro'nun geldiğini duyan kadın,
kıroya:
-Amcası, bu cocuk yaramazlık yaparsa doversin, değil mi?
Adam pala bıyıklarını sıvazlayarak "Anasını bile ....kerim'' demiş...
Ağız İci Epiteli (en komiği de bu galiba)
Univetsitede Biyoloji dersinde ogrencinin birisi mikroskopta sperm ornegi incelerken bir kiz yanina yaklasmis.Kiz "Ne inceliyorsun Berkay?" deyince cocuk utanmis "Agiz ici epiteli" demis. "Peki demis kiz ben de incelemek istiyorum". Baslamis mikroskoba bakmaya. Derken profesor gelmis kizn yanina.
"Kizim ne inceliyorsun?"
"Agiz ici epiteli hocam"
Dur cekil bir de ben bakayim demis profesor. Egilmis mikroskoba soyle bir baktiktan sonra kiza donmus
"Bir daha ornek almadan once agzini yika kizim!"
Fatih Terim
98 dunyakupasını FRANSA milli takımının kanzandığını goren Fatih Terim hemen ilk ucakla fransaya fransanın hocasından taktik almaya gider.Fatih hoca,fransanın hocasına
"ya hocam sız nasıl şampiyon oldunuz ozel bir yontem mi kullanıyosunuz" der. Bunun uzerine fransa milli takımını hocası
"Yo hayır.Ben sadece futbolcularıma zeka testi uyguluyorum.Bakın" der ve Fransa milli takımında forma giyen Zidane ı yanına cağırır ve şoyle der "Zidane senin ananın babanın cocuğu ama kardeşin değil, kim bu?" der.
Zidane da "Benim, hocam"der.
Fatih Terim de aynı şeyi kendi futbolcularında uygalaya karar verir ve Istanbula geri donup Hakan Şukuru yanına cağırır ve
"Hakan senin ananın babanın oğlu ama kardeşin değil,kim bu?" der, Hakan da
"Hihi bi dakka hocam gidip bi Hagi ye sorayım hihi" der. Hagi ye gidip
"Hagi senin ananın babanın oğlu ama kardeşin deil,Kim bu?" der Hagi de
"benim tabiki" der. Bunun uzerine Hakan şukur Fatih hocaya doner ve "Hagiymiş hocam" der..
Fatih terimde"Sacmalama oglum ne hagi si.. Zidane" der..
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Bana kadın olduğumu hissettirin..!!! gir iceri guLmessen.....mmmm...guLme..!!