Merhaba KK Forumun guzel yurekli hanımları,
Dun akşam TV'de kim milyoner olmak ister yarışmasını izliyordum. Bir ara gencce biri cıktı. Tıp fakultesinde okurken annesinin kansere yaklanması, ailesinin durumunun da iyi olmaması sebebiyle okulu bırakmış. İş guc derken, bu arada annesi kanseri atlatmış ama tahmin edersiniz ki ciddi miktarda borclanmışlar. Şu an calıştığı iş yeri, okula gitmesine sıcak baktığı icin Boğazici'nde fizik muhendisliği okuyormuş. tam detayını anlayamasam da tıp fakultesini bitirme şansı da varmış. Artık borclarımızın epey kısmını odedik diyebilirim, yaklaşık 18 bin TL civarında borcumuz kaldı diye bir laf sarf etti. Ve de aptal saptal bir soru ve jokerin yanlış yonlendirmesiyle cok talihsiz bir bicimde elendi.
Arkadaşlar ben gercekten cok etkilendim, cok uzuldum. Daha yarışma devam ederken ATV ile Milyoner yarışmasıyla iletişim kurmaya calıştım ama hala cevap vermiyorlar. Ben yardımcı olabilmeyi cok istiyorum, bahsettiğim kişiyle iletişim şansı doğduğu anda da izni olursa cok cuzi bile olsa yardımcı olmaya calışacağım.
Konu ilginizi cekerse şayet, o kişiyi bulmama yardımcı olabilirsiniz veya kendiniz bir katkıda bulunmak isterseniz sizin takdiriniz...