Merhaba herkese,ben ailemden uzakta eşimin ailesinin olduğu memleketteyim,eşimin işi burda kendim de burda yaşamayı tercih ediyorum şartları benim memleketime gore cok daha iyi..Neyse konu şu ailemle yılda 2 defa yuzyuze goruşebiliyoruz,ben oğretmenim ve ancak tatillerde gidebiliyorum onlarda belki en fazla 2 defa gelir o da işleri duşerse gelirler (en cok uzen kısım da bu,benim icin asla gelmezler oyle bi adetleri yok maalesef) Yani taş catlasın yılda 3-4 defa goruşuruz yuzyuze..telefonla da haftada 3-4 defa (calışıyorum ve ikizlerim var hergun hergun arasam bile dakikalarca ya da saatlerce konuşamam,konuşma suremiz cocuklardan oturu kısa olur genelde)
Detayları belirtme nedenim şu ki,telefon var ucak var denilmesin ucak olayı yok zaten
Ailem ben aramasam sanki aylar gecse de arayacak soracak gibi değiller,ablalarım var iki tane iki de kardeşim,hepsi de yetişkin,en kucukleri 25..Ben her guzel veya zor gunlerinde ararım sorarım ama benimkinde kimse aramaz sormaz annem de aratmaz,ama ben onların bi durumunda aramadıysam annem hemen uyarır hatta kızar...Sanki onlar daha kıymetliymiş gibi geliyor bana,benim icin kızmaz kimseye,onlar icin bana kızar mesela ya da benden gunlerce haber almazsa durabilir ama onlardan almazsa duramaz...Bilmiyorum aşırı uzuluyorum fark edilmeyecek gibi değil...mesela hemen hemen hergun wp da durum paylaşırım cocuklarımla ilgili ya da okulda yaptığımız etkinliklerle ilgili..Gectiğimiz hafta wp profilimi kaldırdım ve gunlerdir durum paylaşmıyorum fark edilir mi diye bekliyorum ama bir Allah ’ın kulu fark etmedi hala
Onlara gore daha ince duşunceli olduğumu annem de soyler kendimde (hic mutevazi olamayacağım ) farkındayım..Herkesin derdiyle dertlenirim yerim kendimi mutlu gunlerinde de yanlarında olmaya calışırım ama onlar hic oyle değil..
At gitsin diyenler olacaktır,ailem,nasıl atayım ama ne yapacağımı da şaşırdım,Nasıl kendimi uzmeden onları duşunmeden durabilirim ahh ahh
(Ki daha once aşırı şekilde bana ve eşime saygısızlığı olan iki ablamdan bahsediyorum,hala ararım da sorarım da annemin zoruyla,ona rağmen onlar asla bizi aramaz sormaz ilgilenmez cocuklarımı sevmez)