6 haftalık gebeyim.. ilk gebe olduğumu tam adet olacağım gun kanda oğrendim sonra bu değerler gunluk arttı.. en son carşamba gunu yani ayın 2 sinde 3000 di.. keseyide gormuştuk..dun ilişkiden sonra leke oldu bende( sabah kalktım hala lekeler devam ediyordu.. daha oncede duşuk yapmış biri olarak o lekelerin ne kadar acımasız olduğunu biliyordum( herkeze gore değişiyor tabi ama bana o lekeler hic iyi gelmiyordu.. acile gittim bugun ultrasona aldı kese yokki dedi.. bende gorunmuştu dedim ozel bir hastanede dedim hatta doktor banada gostermişti dedim.. cok inceleyerek bakınca gordu. senin kan değerlere gore bu kese kucuk duruyor dedi neyse kan verde dedi sonuca bakalım dedi.. diğer gebeliğimdekinin aynısını yaşıyordum kesin dedim kan değerleride duştu.. kan sonucu bi geldi değerler 15000 olmuş.. doktor bu seferde belki ben tam goremedim keseyi dedi. kan değerlerin cok guzel artmış dedi acildeki ultrason cihazından tam net gorememeiş olabilirim dedi pazartesi sen mutlaka gebe polikliğine git dedi.. kızlar nolurrr cok duşuk yaptım ben.. cooooooook yıprandım bilgisi olan varmı varsa nolur yazsın((((((((