MErhaba kızlar,
bu konuyla ilgili bircok başlık var ve ben elimden geldiği kadarıyla bircoğunu okumaya calıştım ama yine de doğrudan sizlere danışmak istedim. Kızlar benim adet gunum bu ay 3 gun gecikti, mayıs 3'de bekliyodum fakat mayıs 6'da geldi. Tabi bu 3 gun icerisinde evde idrar testi yaptım, hepsi negatifti, adet gormemden bir gun onceki gece yine test yaptım, negatifti, hatta kayınvalidemlerdeydim, kimse gormesin diye bende testi cantama attım, eve gelince 2. silik cizgiyi gordum. ama aradan zaman gectiği icin pek de guvenemedim. Sabah tekrar test yaparım die duşunuyodum fakat sabah kalktığımda pembe bi akıntım oldu, normalde hic pembe akıntıyla başlamazdı adetim. Hep koyu kırmızı olurdu. Adet de olunca ben onemsemedim, test de yapmadım. Ama adetim 2 gun surdu, dun bitti, yani pazar sabah başladı, pazartesi akşam bitti. Bugun de kahverengi bir leke geldi, camur gibi. Bu da bende asla olmazdı. Kasıklarım, bacaklarım cok ağrıyo hatta gece bacağımım kasılmasına uyandım, feryat halinde. Boyle de olunca aklım karıştı. Test yapıcam tekrar ama işten cıkmayı bekliyorum. Dayanamadım o saate kadar sizlere danışayım dedim. Aranızda hic bunları yaşayan var mı? Şimdiden teşekkur ederim herkese.
aklım karıştı
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- aklım karıştı