Guncelleme: konuştuk ve ikimizin de hatalı olduğu yerler olduğunu soyledik. Bir daha boyle yuz goz olmamamız gerektiğini soyledik. Nikah tarihini almayı ertelememin onu strese soktuğunu soyledi. Ben de cift terapisine gidip ilerleme kaydettikten sonra tarih alabileceğimizi soyledim. O da hem bağımlılık icin hem de ilişkimiz icin terapi almayı kabul etti.
Nişanlımla sorunlu bir ilişkimiz vardı. Boyle devam ederse ben yokum dedim 1 aydır da her şey mukemmel derecede iyiydi. Hatta gecen hafta tatildeydik harikaydı. Sonra donduk onun sınavı vardı calışması gerekiyordu ama harıl harıl oyun oynuyordu. Bir kac kez uyardım. Ertesi gun sınava girdi cıktı. Yine harıl harıl gun boyu oyun oynadı. Bu arada kucuklukten gelen bir oyun bağımlılığı var ve bu aramızda hep sorun. Ben de tum gun ders calışıyordum bir yandan adam ne yapsın ben calışırken dedim kendi kendime.
Neyse sonra cay koydu. Birlikte icicez sanıyorum baktım ki yine oyun. Ne yapıyorsun sen? Ben seni bekliyorum diye bağırdım tutamadım kendimi. O da bu el bitsin geleyim dedi ama nasıl bir memnuniyetsizlik o suratta. Ben cağırdıktan sonra ne onemi var dedim carptım kapıyı başka odaya gectim. Neyse geldi sonra benim de tepem attı tabi. Ya sil oyunu ya da ayrılırız dedim. Oyundan ayrı kalmak istemiyorum sen istiyorsan ayrıl ama ben ayrılmam dedi. Ben de silmiyorsan ayrılalım dedim cıkardım attım yuzuğu.
Sonra oyunu silerim ama oynamamak icinde elimden geleni ardıma koymam dedi. Bu beni iyice sinirlendirdi. Sonra da kalktı gitti salak salak videolar izliyor guluyor. Ben uzgunum adam kahkaha atıyor. Bir kac kez yanına gitmeye calıştım. Ben tek başıma takılmak istiyorum seninle konuşmak istemiyorum beni rahatsız etme dedi.
Gece oldu yatacağız ki ne kadar tartışsak da sarılıp uyuruz normalde. Yok bana dokunma, rahatsız etme, git şu koşede yat falan sacma sapan hareketler. Benim tepem 2.ye attım tabii. Kalktım eşyalarımı toplamaya başladım ben gidiyorum dedim. Beyefendi geldi gitme lutfen, gel gec yerine sarılalım, aşkımlar bitanemler... Neyse yattık uyuduk. Sabah da gayet optu kokladı sevdi... İşe gitti sacma sapan tripler, soğuk falan...
Ha şimdi ben bu adama ne yapayım? Ne yapayım da burnundan getireyim? Cok sinirliyim. O kadar fevri davranmasam iyiydi ama tutamadım kendimi. Her şey de mukemmel gidiyordu halbuki. Yine mahvoldu