Merhabalar ,
Ben 28 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum.
Erkek arkadaşımla aynı yaştayız. O istanbula 1.5 - 2 saat uzaklıkta yaşıyor. Yılda bir kac ay yurtdışında olması gereken bir işte calışıyor.
evlenmeyi duşunuyoruz aramızda herhangi bir sorun yok bu arada babalarımız cocukluk arkadaşı. Yani annelerimiz ve babalarımız yıllarca irtibatı hic koparmamış ve araları gayet iyi.
fakat beni tek duşunduren evlendiğim zaman işimden ayrılıp onun yaşadığı yere gidecek olmam ve ailesiyle aynı apartmanda yaşayacak olmam (başka bir yere taşınma durumu pek yok gibi cunku baya masraf edip yeni tadilat yaptırıldı eve )
Onun yaşadığı şehir bana hic yabancı bir şehir değil bu arada surekli gittiğim akrabalarımın olduğu bir şehir ama yine de soNucta burdan ailemden işimden cevremden ayrılmam gerekecek.
bir de ailesini ne kadar tanıyor olsamda iyi olduklarını biliyor olsamda evlendikten sonra değişirler mi diye korkuyorum.
hele ki burda yazılan bazı konuları gordukce icime bir korku giriyor

biraz uzattın ama size sormak istediğim on yargımı nasıl kırabilirim ? Fazla mı evham yapıyorum. Mutlu olabilir miyim ? Ailelerimizin dostluğu evliliğimize olumlu olarak yansır mı ?