Arkadaşlar merhaba sizinle bişey paylaşmak istiyorum.
Bu hafta sonu 10 sene once yazlıkta tanıştığımız arkadaş grubumuzdaki cocukla yemek yedik. 12 sene sonra aklıma geldi instagramdan ekledim ve konuşmaya başladık eski gunlerden vs. Sonra yemeğe cıktık tabi hayatında cok şey olmuş doğal olarak evlenmiş boşanmış bu sure zarfında. 30 yaşındayız bu arada erken bi evlilik yapmış 2 ay once de boşanmış. 2 sene evli kalmış her neyse ailesinden falan bahsederken bi konudan rahatsızlık duydum. Kız kardeşi var bunun 22 yaşında cok duşkun dunya bi tarafa kız kardeşi bi tarafa. Dedi ki ben kardeşimle arkadaş gibiyim sırdaşım dostum herşeyim. Onun yanlış yapmasını istemediğimden dolayı herşeyini bilirim arkadaşlarını tanırım falan dedi. Hatta sana yalan soylemicem ben ot kullanırım arada kardeşimde merak ettiği icin benim yanımda denesin başkasıyla denemesin diye ona denettirdim dedi.
Ben alışkın olmadığımdan dolayı o an şok gecirdim.
Kafamdan kaynar sular boşaldı o kadar rahat bi adam değil gibi bi profili var.
Bana yanlış geldi ama ona gore cok normal. Başkasıyla denemesindense abisinin yanında denesin ne var bunda dedi. Annesi hollandalıymış dayıları falan ordaymış gidip gelirken alışmış ota.
Hadi kendi icmesini gectimde kardeşinin bu kadar rahat davranmasına goz yumması bana ters geldi acıkcası. Konuştum dile getirdim gerci ama cokta fazla abi kardeş ilişkisine karışamam banane ama bu insanı cok tanımak istiyorum hoşlandım cok. Ağır biri normalde mesela kız kardeşimin erkek arkadaşı olamaz daha cok kucuk kafasında ama kalkıp ot icmesine goz yuman bi insan anlam veremedim.
Ama bu noktada biraz tedirgin oldum. Sizce bu konuya cok takılmamam mı gerekiyor yoksa sırf bu yuzden uzak mı durmalıyım? Bana yanlış bi sozu hareketi olmadı sonrasında bi kez daha goruştuk ama bilemedim hanımlar. Ot kotu bişey mi onu da bilmiyorum. Boyle bi durumda şans verirmiydiniz size karşı yanlışını gorene kadar. Cunku bana yanlışı yok ve bunu da benle acık acık paylaştı. Saklamadı.