İnstagramdan fake hesaptan mesaj attı biri mesajları soyleyeyim İlk attığı mesaj şuydu ailene her şeyi atıyorum bende anlamadım kimsiniz yazdım o da sen beni bilirsin bende ki her şeyini atıyorum dedi bende neyim var ki sende atıyasun dedim ayrıca sen kimsin dedim yine kim olduğumu bilirsin dedi bi camaşır tarif etti bununla cekilmiş fotoğrafın var dedi bende benim oyle bir şeyim yok git başkasıyla dalga gec dedim hem neden boyle bir şey yapıyosun onu da anlamadım dedim seni istiyorum burdan yazdı defol git dedim sen gorursun fotoğrafları şimdi atıyorum kuzenlerine yazdı bende at dedim gidip seni şikayet ederim dedim engel attım sonra erkek arkadaşıma soyledim o mesaj attı onuda direk engellemiş bana da hesabını kapatacaksın dedi kapattım ama bu manyak yinede aileme ulaşır mı onu merak ediyorum oyle fotoğrafların var mı diyeceksiniz eski erkek arkadaşıma atmıştım ama o ben değilim dedi git şikayet et falan dedi biri seninle uğraşıyo falan dedi aklım cok karışık ne yapacağımı bilmiyorum