hanımlar sanırım bu hayattaki en iğrenc şeylerden biri, tembel, bencil, hicbir işe yaramayan ve cocuk aklıyla abuk sabuk tripler yapan, bir iki lira peşinde koşan erkekler. gece gece bu kadar sinirlenmemin sebebi dayım. 33 yaşında, sakız gibi uzattığı universitesinden hala mezun olmadı, eve 3 kadın para sokuyoruz ama bu erkek bozuntusu sadece yiyip icip yatmakla ve cocukluk yapmakla meşgul. artık sırf ailemle yaşadığım icin başkalarına değil kendime kızmaya başladım. 2 senedir calışıyorum, bir mesleğim var. ustelik ben home office calışıyorum yani. ben de koca gun evdeyim, bu işe yaramaz herif de butun gun evde. zamanında kavga bile ettim bu yuzden kendisiyle, hicbir işe yaramadığını soyledim zerre kadar utanmadı. ama suc kimde biliyor musunuz, suc onda değil. suc, onu hala bebek gibi besleyip şımartan anneannemde. anneannem 70 yaşına merdiven dayadı ve hala dayımın yemeğini ayağına goturuyor, inanabiliyor musunuz? artık bu konuda sadece 2 suclu var. birisi, bu salaklığa goz yuman anneannem, diğeri de hala daha kendi ayrı evini kurmayan ben. yani bu noktada, cebi az da olsa para goren biri olan benim bu sacmalığa son vermem lazım. yıllardan beri hayalim kendi ayrı evime cıkmak ama asgari ucret alırken buna cesaret edemiyorum.

şu an manzara ne biliyor musunuz, koskoca herif yediği cubuk krakerden sadece annesine ikram etti, bana vermedi. bircok konuda boyle ve bunun sebebi nedir, siz de tahmin edebilirsiniz. 33 yaşında cocuk bakıyoruz evde, bu yaştan sonra cocuk bakıcısı olduk. insanlar ne ara bu kadar utanmaz oldu? bir erkek nasıl hic yuzu kızarmadan okulunu sakız gibi uzatır ve evdeki 3 kadından da utanmaz? nasıl olur da hala babasından cep harclığı alır? ustelik bu herifin sevgilisi var ve tek dileğim bir an once evlenmesi. ama o evlilikten once ben evden ayrılacağım kesin...

bu konu tamamen bir ic dokmeydi. cidden bıktım!