Merhaba, 26 yaşındayım. Oncelikle nasıl biri olduğumdan bahsedeyim sonra yaşadığım olay hakkında fikrinizi almak istiyorum. Her zaman duygusal ilişkilerimde verici, kin tutamayan, hani şoyle davranayım da ders alsın pişman olsun vs asla diyemeyen sıfır taktik, icinden nasıl geliyorsa oyle davranan bir insan oldum. Arkadaşlıklarım cok şukur iyi oldu Allah karşıma guzel insanlar cıkardı. Ama duygusal ilişkilerimde bir turlu dikiş tutturamadım. Ve genelde terkedilen ben oldum.
Son ilişkimde de bir şekilde ayrıldık. Biraz karşılıklı oldu. Kavga, gurultu olmadı. Ben ayrılma aşamasında yaşadığımız guzel gunlerin hatırına son kez guzel bir konuşma yapıp bitirmek istedim cevap vermedi. Sanki hic birşey paylaşmamışız gibi hic cevap vermedi. Kabullendim. Aradan 2 ay gecti. Uc gundur ruyamda onu goruyorum, ve hep kotu bir şekilde goruyorum sebebi ne bilmiyorum cok uzgun uyanıyorum sanki ona birşey olmuş gibi. Dun dayanamadım nasılsın bu ara cok aklıma duşuyorsun nasıl olduğunu sormak istedim yazdım. Goruldu bile yapmadı

Sizce benden nefret mi ediyor yada beni hic mi umursamıyor? Halbuki gercekten insancıl bir mesajdı. Bu nasıl bir psikoloji ki duşman mı olduk ayrıldık diye