Bebeğim 3 aylık oldu, eşim diş hekimi ben de doktorum. Yoğun bir işi var surekli ayakta kalıyor ve eğilerek calışıyor. Gun sonunda surekli eve mutsuz gelirdi zaten. Evliliğimizin 3.ayında hamile kaldım, cinsellik icin yanıp tutuşan biri değildi zaten ama gebelikten itibaren benim de hoş gorumle azaldı. Surekli yakınır şikayet eder, calıştığı kliniğe kğcuk bir yuzdelikle ortak oldu ve borclandı, borc odediği icin depresyona girdiğini soyleyip duruyor. Her zaman telefonuyla daha ilgili bir eşti. Balayımızdaki fotoğraflarımızda bile elinde surekli telefon var, o zamanlar cok dikkatimi cekmezdi ama donup bakınca telefonuyla yapışık ikiz gibi. Evliliğimin 1.ayından sonra ufak tefek iletişim problemlerimiz başladı. Hamile kalmayı cok cabuk istemiyordum ancak eşim cok istiyor diye korunmayı bıraktığım ay gebe kaldım.
şuanda bebeğim geceleri sık uyanıyor kolil ve sor bir bebek gunduzleri de uyumaz doğru duzgun. Bir uyuması enfazla yarım saat surer. Bedenen yorulmuş durumdayım zaten. Bir de eşim cok sık uyanıyor uyuyamıyorum diye ayrı yatmaya başladı ve sanırım kolayına geldiği icin alışkanlık haline getirdi. Benim zorlamamla birlikte uyuduğumuz birkc haftanın sonunda hasta oldu ve yorgunlıktan hasta olduğunusoyluyor. Dayanıksız bir insan. Gectiğimiz gunlerde cok uykusuz yorgun bir de eşinden ilgi gormeyen biri olarak patladım. Ne evde yardımcı ne cocuk konusunda. Hayatı sadece işe gidip gelmek olarak goruyor. Ben cok ağır şeyler soyledim, biraz korktu ayrılmaktan aile terapistine gidelim dedi, birkac gun sonra hastalandı ve mecburen ayrı yatmaya başladık yine. Dun akşam iyileştiği halde neden hala ayrı yatıyorsun dedim, cevap vermedi, “biliyorsun” der gibiydi. Evet biliyorum yoruluyorsun ama tek sebep bu olarak goremiyorum. Eşimdengitgide soğuyorum, eve geldiğinde kanepede ayaklarını uzatıyor elinde telefon, ben evde pervane misali, mutfağa gelip yardımlık bir şey var mı diye soran yok, rezene demleyeceğim mesela dur sen otur ben demliyim diyerek gule oynaya benim icin bir şey yaptığı yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Oğlum anne yanı beşikte ben koskoca yatakta tek. Bir tek pazar calışmıyor, cumartesi akşamdan gelip yanımda yatıyor. Artık onu bile istemiyorum. Bana cok ayıpgeliyor.Cinsellik konusunda da bitik bir durumdayız. Ben doğumdan sonra zateneskisi gibi haz da almıyorum toplamda lohusalıktan sonra 2-3 kez onda da benim isteğim on plandaydı. Ne durumdayım diye biraz da merakımdan istediğim bir şeydi.Bir kacgun duzel sonra yine aynı. Ne yapmam lazım gercekten ayrılmam mı gerekiyor? 2-3 ay sonra ben de calışmaya başlayınca ne olacak?