Kızlar. Univ mezun olalı 2 yıl oldu. 2 yıldır aktif iş aramadım. Zaten piyasalar da kotu biliyorsunuz. Artık işsizlikten depresyona girdim..cok sıkıldığım ve kendi ayaklarım ustunde durmak istediğim icin parttime bi işle iş dunyasına atılmak istiyorum. Tam zamanlı bir işe şu an hazır değilim. Bi iş buldum yarı zamanlı pilates salonuna sekreter arıyolarmış. Deneyim aramıyorlar. Fizik, diksiyon duzgun, prezentabl, bilgisayar kullanabilen diye belirtmişler. Bilgisayar kullanmak konusunda pek iyi değilim ama oğretirlerse ne yapmam gerektiğini oğrenirim tabi. En yakın zamanda gidip goruşmeyi duşunuyorum. Aranızda daha once bu tarz bi yerde sekreterlik tecrubesi olan var mı? Mesela cay kahve getir gotur, hadi yer sil gibi şeyleri isteme durumları olabilir mi?! Goruşmede ne sormam lazım vs vs tecrubeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum..ilk iş tecrubem olacak. Maaş durumları nasıl olacak, sigortam evli olmadığım icin babamdan var. Ona rağmen sigorta istemeli miyim. Bi de evime biraz uzak 2,3 vasıtayla gitmem gerekiyor sanırım. Ama buyuk şehirde yaşıyorum. İki sokak otemde iş bulma imkanı cok duşuk maalesef...Heyecanlı ve kaygılıyım. Tecrubelerinizi bekliyorum