selam arkadaşlar,
bi kv li konu acmak da bana nasipmiş.

hic acmam sanıyordum, ama hayat şartları; actırıyormuş.

kv le aynı sitede oturuyoruz. 2 dk yurume mesafesi var. hafta 7 gunse muhakkak her hafta ortalama 2 kere gideriz. pazar gunleri de işimiz yoksa - şu zamanlarda maddi sıkışıklıktan dolayı aktivitemiz yok zaten- gorumcemler gelir rutin buluşmamızı kv de yaparız.
kv ye gidip gelmek, onun bize gelmesi rutinleşti şu 3 ay icinde. 1-2 gun ses etmesem ya o cağırır yemeğe, ya da benden bekler. eşim de bekliyor. dun dedi annemi yemeğe cağırsak. ben de calışıyorum. bi de boyle sık gidip gelmelere alışık değilim. zaten koca gun işte calışıyorum, eve gelince de bazen sadece uzanasım geliyor saatlerce.
ben de tamam cağırırım bir ara dedim yarım ağız. bugun bir ara arayacaktım, eşim az once aradı cağıracak mısın, annem markete uğramış cunku. bizi cağıracak sanırım diye. o once davranıcak falan diye.
ben de tamam cağırsın o zaman dedim.

bir yandan da benden fazla beklenti icine girmesin istiyorum. yani ben buyum. calışıyorum ve birkac gunde bir onu yemeğe cağırmam rutin hale gelsin istemiyorum. oyle ne varsa yiyoruz yalan yok rahatsız etmiyor, fakat alışkanlığa bağlanmasından da korkmuyor değilim..
bu da boyle bir anımdı.