Merhaba hanımlar ,
Eşimle beraber calışıyoruz meslektaşız.Eşim evlere servise de gidiyor , bugun gittiği bir evden bana fotoğraf attı. Ev aşırı pis ve copler vardı yani resmen cop ev olmuş. Evin sahibi yaşlı bir amcaymış muhtemelen ilgilenemiyor evle. Yadırgamak icin asla soylemiyorum ama sokak dahi daha temizdir evden. Bi kişinin boyle bir evde yaşamak zorunda olduğu duşuncesi beni aşırı gerdi. Bizim belediyenin watsup iletişim hattı var ordan durumu izah ettim ve evin fotoğrafını gonderdim. Belediye de adres bilgisi istedi benden. Eşimi aradım adresi vermesi icin ne icin olduğunu sordu ben de durumu anlattım ve eşim bana kızdı. Komşuları filan da var adamın belki adam istemiyor filan dedi bana. Belediye son derece profesyonel bir şekilde bir ekiple gelip devamlı olarak temizliğini yapıyor sonucta. Ve hatta sıcak yemek bile getiriyorlar amca yaşlı ve temizlik bile yapamadığı gibi ouhtemelen yemek de yapamıyordur. Benim aklıma kotu birşey gelerek belediyeye bahsetmedim eşimin tepkisini de anlayamadım acıkcası. Bence komşularından gelecek yardımı istemese bile (bir de bakalım komşular yardım ediyor mu ki) belediye yardımını kabul eder diye duşundum . Belediyede calışan arkadaşlar bu gibi surecler nasıl işliyor bir de konuyu buraya kadar Okuyan arkadaşlar beni ilgilendirmeyen bir konuya bu yaklaşımla hata mı ettim eşim tepkisinde haklı mı acaba? Cok uzun oldu farkındayım genelde kısa yazamıyorum. Ama birşeyi de gorup gormemezlikten gelemiyorum yapım bu maalesef .