herkese iyi aksamlar
1 senedir beraber olduğum sevgilimden hamile kaldım ben hala kabul edemiyorum şoklardayım ama sevgilim aksine cok mutlu baba oluyorum diye bu arada ben 23 o 25 yasında zaten evlenme teklifi etmisti ama biraz daha dusuneyim edeyim diye yuzugu takmamistim taktim aileme de uzun zamandir gorustugum biri var evlenme teklifi etti kabul ettim bu hafta izninizle istemeye gelmek istiyo ailesiyle cok uzatmak istemiyoruz nikahimizi kıyıp ufak bi eğlence yapmak istiyoruz dedim.
babamda annemde pat diye evlenmek mi olur yazın olsun 1 2 aya evlilik olmaz duğunde olacak edecek diye başladılar soylenmeye istemeyr gelsinler etsinler ama duğun nikahta yaza olur boyle aceleye ne gerek var dediler durdular kaldım cıkmazda sevgilime anlattım oda bende kimsenin kalbini kirmadan bize kusmeden olsun bu iş istiyoruz bana ikna et babanı bi şekilde benimde babam olsun gene konuş ikna etmeye diyo bende diğer işleri hallediyorum diyo arkadaşıyla beraber yaşıyordu başka bi ev kiraladi hemen bu hafta da eşyaları almaya gidicez ben bunlari hallederken sende ailen işini hallet diyo
ben herkesi idare etmekten konusmaktan ikna etmekten yoruldum cok hemde benim zaten psikolojim alt ust durumda birde babam annem hepten yoruldum karnımda şişmeden belli olmadan hemen evlenmemiz lazım tahmini 1 aya yakın gebelikte iyice kafayı yedim ne yiyebiliyorum uyuyabiliyorum sinirden ağlaya ağlaya gunlerim geciyo bana bi akıl fikir tavsiye verin ne olur ... nasıl duzlecek bu işler..