Diyarbakır'da Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere icinde, hoca sorar, "Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dovmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses cıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses cıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses cıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy." Bunun uzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gun okulda Şehmus daha fena dovulmuş olarak gelir. Bunu goren hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır. "Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yin
ne babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses cıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses cıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses cıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hic ses etmedim. Bunun uzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hic bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus. Ertesi gun bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hic ses cıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına gecti, "ben cocuk isterem, ben cocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Gectim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""
------------------------------------------------------------------
Bakan olan gorgusuz birisi şoforune sorar. "Şofor soyle bakalım eşekle şofor arasında ne fark vardır? " Şofor bir sure duşundukten sonra mahcup bir sekilde; "Bilemedim bakanım" diyor Bakan cevap olarak: "Eşeğe cus diyince, şofore ise dur diyince durur" demiş. Bunun uzerine şofor cok sinirlenmiş ama karşıdaki bakan olduğu icin birşey soyleyememiş. Belirli bir sure sonra bu defa şofor bakana: "Bir soru sorabilir miyim bakanım?" der. Bakan da: "Sor bakalım" der. Şofor sorar: "Eşekle bakan arasında ne fark vardır?" Bakan bir suresonra: "Bulamadım şofor soyle bakalım" diyor. Bunun uzerine şofor de: "Vallahi bakanım ben de bulamadim...
-----------------------------------------
Odanın birine 1 kadın, 1 utu ve 1 gomlek koymuşlar. 5 dakika icinde gomleği utuleyip, kadınla beraber olan kişi kazanacakmış. Japon, almış utuyu eline gomleği bir guzel utulemiş. Kadına sıra gelince sure bitmiş. Cıkışta : Bizde prensip budur demiş: Once iş gelir. Fransız girmş ve hemen kadına saldırmış. Utuye sıra gelince sure bitmiş. Cıkışta: Bizde prensip budur demiş: Once aşk gelir. Turk girmiş. Girer girmez vermiş kadına utuyle gomlegi, o utulerken kadının işini bitirmiş ve kazanmış. Cıkışta: Bizde prensip budur demiş: ..Calışanı ?ikerler...
---------------------------------------------------------
[b]4 rahibe olmus ve cennet cehennem sınırında sorgulamaya alınmışlar. Sorgulama meleği demiş ' şimdi herkes sırayla dunyadayken işledigi en buyuk gunahı anlatsın. Sakın atmayın tespit ederiz. 1. rahibe ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmağımın ucuyla demiş melek hangi parmağınla diyince sağ elinin isaret parmağını gostermiş. Melek: Tamam yavrum şimdi git ve gunahı işlediğin o parmağı yan taraftaki kutsal suya sokarak arın gunahlarından demiş. 2. Rahibe ben hayattayken bir kere penisi tutmuştumelek: hangi elinle demiş. Sag elini kaldırmış 2.rahibe, melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak gunahlarından arınmasını ogutlemiş. Bu sırada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarında fısıldaşıyolarmış. Sonra aniden yer değiştirmişler. Sorgulama meleği bunu farkederek: 'Bir dakika ne oluyor, siz niye yer değiştirdiniz ' diye sorunca daha once 4. sırada olup 3. sıradakiyle yer değiştiren rahibe: ' İzin verirseniz, arkadaş kutsal suya g.tunu sokmadan ben bi ağzımı calkalayıp cıkayım efendim...
-----------------------------------------------------------
Babası cocuğuna guzel bir iş kurmak icin pacaları sıvamış. Ancak oğlan [Yasak Kelime] olduğu icin hic bir işi beceremiyormuş.Babası ona ne is bulduysa hepsini elini yuzune bulaştırmış berbat etmiş. En sonunda babası tam otomatik bir sosis faikası kurdurmuş. Cocuğunu elinden tutup, bari işi oğrensin diye hemen faikadaki bir sosis makinesinin başına goturmuş. Bak oğlum" demiş. "Buradan boyle okuzu yolluyorsun... aha diğer taraftan sosis olarak cıkıyor, bu kadar basit anladın mı?". Cocuk dinlemeden başını sallamış, sallamış ta... sonra babasının yuzune [Yasak Kelime] [Yasak Kelime] bakmış ve; - "peki buba, buradan sosisi goysak, oteki taraftan okuz olarak cukar mu ?" diye merakla sormuş. Babası hemen cevaplamış: - "Maalesef evladım, o teknoloji bir tek senin ananda var..."
----------------------------------------------------------
Sişmandı. Her gun yakınıyordu şişmanlıktan. Gazetede bir ilan gordu: - Zayıflamak istiyorsanız bize geliniz. Hemen oraya gitti, iceri girdi, duvarda tarife vardı: - 1 saatte 1 kilo zayıflamak 2 milyon lira, 5 saatte 5 kilo zayıflamak 10 milyon lira. 2 milyonu verdi, 1 saatlik odaya girdi, girdi ama cok şaşırdı. Kucuk bir hamamdı burası. Karşıda da fıstık mı fıstık enfes bir kız duruyordu. Ustelik cırılcıplak. Goğsunde de bir yazı vardı, Beni tutarsan, seninim. Koşmak icin hamle yaptı adam, ne var ki yerlere yağ mı, cila mı, garip bir şey surulmuş, daha ilk adımda duşuverdi. Kalktı, yeniden koşmayı, kızı yakalamayı denedi. Kan ter icinde cırpındı durdu. Derken bir zil sesi ve uniformalı bir adam gorundu: - Tamam efendim, saatiniz doldu, gelin tartılın, tam 1 kilo zayıfladınız. Şişman adam cıktı, cıktı ama aklı kızda kaldı. Ertesi gunu zor etti, sabah erkenden koştu yine oraya. Bu kez cuzdanından tam 10 milyon cıkardı, 5 saatlik odaya girerken - Eh, artık o kaygan yerde durmayı oğrendim, 5 saate kızı rahat rahat yakalarım diyordu. Girdi iceriye. Karşısında iri yarı izbandut gibi bir zenci duruyordu, goğsunde de şu yazılı: - Seni tutarsam, benimsi----------------------------------
------------------------------------------------------------------
beş zenci arkadaş dolaşırlarken bir lamba buluyorlar lamba sihirli icinden cin cıkıyor ve herbirinin bir dileyini yerine getireceyini soyluyor ilk sıradaki zenci duşunup dileyini soyluyor -beni beyaz yap! beyaz oluyor bunu goren ikinci sı radaki zencide aynı dilekte bulunuyor oda beyaz oluyor 3.4.aynıdileklerde bulunup beyaz oluyorlar sıra sonuncuda oda gulmekten yerlere yatıyor diğerleride ona bakıyor sevincle oda yerden kalkıp dileyini soyluyor bunların hepsini zenci yap
-----------------------------------------------------
Rep Lerinizi Bekliyom Da
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Kopma Garanti BeyLEr I ( Bence Kacırma )