Merhaba hanımlar.
Oncelikle kayinvalidemle sıkıntımız filan yok cok şukur. Genel olarak ta cok duşuncelidir. Bir yıl yaşadığım şehre gelip cocuğuma baktı bir kez birbirimize kırılmış degiliz cok şukur.

Yakın şehirlerde yasiyoruz. Eltimle de aynı şehirdeyiz. Son iki seferdir bir hediye meselesidir gidiyor. Normalde hediye almaz. Cunku beğenip alamıyorum der. Hatta gorumcelerimin cocuklarına onun yerine benim hediye secmemi istemişti. İşin kolayına kacmak da istemiş olabilir bilemiyorum.

Neyse esas meseleye geleyim. Gecen sefer geldiğinde bana bir alt eşofman getirmiş tam sana gore kocaman dedi. Ay bozuldum tabi. Ve esofmanda giyebilecegim gibi birşey gercekten değildi. Cok cok cok kotuydu. Anneannem iclik olarak belki giyer, o derece yani. Neyse birşey demedim. Sonra verdim birine giyerim demişti o kişi. Neyse işte bu bir.

İkinci olayda bu gelişinde ceyrek hediye etmek istedi istemedik ben de eşim de. Oğlumun doğum gunu vardı onun niyetine dedi. Almadık israrla. Giderken oğluma vermiş. Bizim size vermemiz lazım siz niye veriyorsunuz anne dedim ama vermiş iste. (Hic sıkıntımız yok şukur. Kp emekli. ) Oğluma da bu gelişinde bı tişort şort getirmiş ama pazar malı kaliteli olsa yine neyse omzunda iki tarafli yirtik varmis onu da dikmiş getirmiş. Eltimin cocuklara da alt ust uclu eşofman takım almış markalı.

Bozuldum ama birşey demedim. Keşke hic almasaydi. Sizce ne anlamaliyim ben bu hediyelerden. (Bize ceyrek verdi ama eltimlere de para vermiş 5 bine yakın)