Guncelleme: Bazı arkadaşlar sormuştu ki kuzeninizin bu birlikteliği bir sonuca ulaşırsa bize yazar mısınız diye.. Evli erkeklerle birlikte olan kızlar siz de dinleyin

Arkadaşlar daha once de bununla ilgili konu acmıştım. Kuzenim bu evli adamla goruşmeye devam ediyor. Adamın karısı 3. Cocuğuna hamileymiş.
Şimdi hepimiz biliyoruz ki evli biriyle ilişkisi başlı başına yanlış. Vazgecmiyor her iki taraf da.. ustelik kuzenim gercekten guzel bir kız. Sevgili oldugu erkekler bundan ayrılmak istemezdi hic bir zaman. Yalvar yakar geri dondurmeye calışırlar. Bizimkisi surundurur bildiğin..bunu da bulmuş işte bir şekilde başka erkek yokmuş gibi.
Sorunlardan biri şu ki: adam doğulu. Bildiğim kadarıyla onlarda boşanmak yok. Yani adam karısından boşanmayacak. Hem de cocukları var. Benim kuzen de 2. Eş olacak- ya da kuma-ya da ne derseniz.
2. Evli ve cocuklu bir adam olması dolayısıyla hem karısıyla mutlaka kutuplaşacak— hem de adamın bir şekilde ilgilenmesi gereken cocukları var ortada.
Hayat oyle gulluk gulistanlık değil- bugun arabayla gezeyim; yarın falanca yerde yiyelim eğlenelim- sonra falanca hediyeleri sersin onume.. evet adam zengin bayağı.. kuzenime araba falan da vermiş..gerisini siz duşunun.. bu olamaz diyorum.
Kuzenim unu mezunu ve 25 yaşında. Hayat dolu- sporu-muziği cok seven biri.. yani boyle birine boyle bir şey yakışmıyor.
Ailesinin haberi var- dayak da yedi; goruşmesi engellenmeye de calışıldı.. farketmedi cunku 18 yaşından buyuk bir bireyi kimse bir yerde tutamaz.
Benim sorum şu:
Nasıl birileri olduklarını sıralamaya gerek yok- ne desek az gelir ama yok mudur bunu vazgecirmesin bir yolu??
Kucukken kızkardeşimden ayırmadım. İkisine de ders calıştırdım, aynı şeyleri hediye ettim. Irmağa duşmuştu, 6 yaşındaydı. Kurtardım cıkardım oradan.. şimdi de buradan kurtarmanın bir yolu yok mudur??
Aslında son 8 aydınız goruşmuyorum tepki olarak-ama hep duyuyorum cunku kimseden gizlemiyor. Adamın karısını da tanımam etmem ki sordursam-oğrensem durum Bedir, kadın biliyor mu? Kuzeninin bilmediğini soylemiş herkese.. ya Allah aşkına bana anlatın doğulu kulturden birine 2. Eş olarak varmanın zorluklarını anlatsın birileri.. ya da ne bileyim anne-babanın ikna edemediğini ben de edemem belki ama boyle uzaktan seyreylemek istemiyorum. Buradan bakınca sonu az bucuk belli ve umduğu gibi olmayacak. Bu rahat, ozgur hayatı arayacak; geri de donemeyecek..yprumlarınız icin şimdiden teşekkurler