1) Temel koşuyolu nda koşuyomuş sahil yolunda sahil...

2) -A) Saat kac? -B) 5i 20 gecio -A) Aferin afrein calışmış da gecmiş...

3) -A) Saatin calışıyomu? -B) Hayır ev hanımı...

4) -A) Sizin telvizyon renklimi? -B) Evet -A) Ne renk...

5) -A) Saatin calışıyomu -B) Hayır durmuş -A) Bende dursun...

6) -A) Havuzdan cıkalım mı -B) Hayır arkadaş kalalım...

7) -A) Yeni canta aldım catla emiiii -B) Hayır catlamam ben PH 5.5 kullanıorum...

8) -A) Bundan once kimse gozlerinin cok guzel olduğunu soylemişmiydi? -B) Evet -A) Yalan soylemiş...

9) -A) Don't forget to call me -B) No i will bacak you...

10) What is this this is my diz...

11) Boşlukta duran file ne denir? Fil in the blanks...

12) Burası leş gibi cacık kokuyo ustune yoğurt mu doktun...

13) Gecen ramazanda Fatih Ureği bi patlattım herkez orucunu bozdu...

14) Hadi Tatilya`ya gidelim hayır arabayla gidelim...

15) Sana bi geyik yaparım parmaklarını yersin...

16) Sana bi kıllık yaparım icine kıllarını koyarsın...

17) Titanik batmış ciguli olmemiş neden? cunku tipi kayık mış...

18) Gecenlerde yolda boş geziyoduk arcelik dava actı...

19) -Tolga: Cem Yılmaz ın AKM ye yeni oyunu gelecekmiş duydun mu? -Emre: 486 da calışır mı?

20) -Gorkem: Taksime gidiyorum istediğin bişey varmı? -Guner: Taksimetre...

21) -Osman) Takip ediliyoruz ahmet -Ahmet) Bizde onları takip edelim

22) Gecenlerde minibus durdurdum hala aynı yerde...

23) -Ali) Hadi guneşe gidelim -Ahmet) Ama guneş cok sıcak -Ali) Ozaman akşam gideriz...

24) Are you OK? or Durex...

25) -Guner: Karabiber tuz morardın sus... -Huseyin: Karabiber şeker ne guzel bunlar!!!! (Huseyin tanıdığınız yanık sesli sanatcı. Onun espiri duzeyi bu işte. Bi kafiye bile yapamıyo. Biz onu boyle kabul ettik...)

26) En arabalı ilimiz hangisidir? Kars

27) Basketbolda en iyi zonu hangi şehir yapar? Tabiki Trabzon diil. Zonguldak...

28) -Serdar: Olm yağmur yağıyor sağ şartları cok ağar. -Gorkem: Yapma yaaaa... kac kilo?

29) -Nermin: Muziğin sesini kapatın mezarlığın yanından geciyoruz. -Guner: Muzik ruhun gıdasıdır burdada ruhlar var...

30) -Gorkem: Saat kac? Emre: Saat bu nasıl kacsın? -Guner: Kayış var koluma sıkı sıkı bağlı... Kayış olmasa başımla beraber...

--Bikac saniye sonra--

Emre: Lan olm... Gecerken arabaya deymeyin ıslak... Guner: Biraz once soğuk espiri yaptım onun icin buğlanmış nem yapmış...

31) -Guven: Bigisayarı guvenli kipde başlatcam... -Guner: Bende gunerli kipte başlatiim ozaman...

32) Dunya yuvarlaktır doner... Pilav ustu...

33) -A) Bana bi pure ustune et... -B) Banada pure... Ama benimkinin ustune etme...

34) Ben bu dağcılık işini zirvede bırakıyorum...

35) Guneş hala sıcak... Fazla uzağa gitmiş olamazlar...

36) Bu elmalar bize bişey mi anlatmaya calışıyo Newton abi...

37) COOOOOK UZUN YILLAR ONCE... (İnsanoğlunun maymundan geldiğini soyleyen adam)

-Hayvanat bahcesine gittik maymunlardan geliyoruz...

A) Duydunuz mu? maymundan geliyomuşuz...

B) Herkese yayalım maymundan geliyomuşuz...

C) İNSANOĞLU MAYMUNDAN GELİYOMUUUUUUUUUUŞ!!!

38) -Armstrong Aya gitmiş... -Vay satıcı insan bizi de cağırır...

39) Turkiye Milli Macından sonra: Siz beni koruyun... Ben bi sevinip gelicem...

40) -Hey dunyalı biz dostuz... -Miaaaaaaaaaaaaaav

41) -A) Siz kimi kandırıyosunuz... -B) Şey... Kendimizi hocam...

42) ***** dunyalılar gene ufo yollamış... Onlar aşmış olayı zaten... Bide bizim teknolojimiz olsa...

43) -Canımm sıkıldı... -Gevşet ozaman...

44) -Doktor bey alnımı ısırdım... -Nasıl ısırdın? -Cıktım sandalyeye ısırdım işte...

45) -Kacın Rambo geliyoooo. -Gene tek başına ordusun diyip kazıklamışlar adamı... Şimdi musallat oldu... Herkes olmuş taklidi yapsın gene... Hep aynı numara hep aynı numara...

46) -Biliyo musun Tarkan askerliğini yapmamış... -Bilsemde yapmamış bilmesem de...

47) -A) Abi ısırmaz dimi? -B) Evet ısırmaz... HARRRT

-A) AHHHHHH -B) Isırmaaaaz gel oğlum Isırmaz... Bırak amcayı artık Isırmazcığım...

48) Ben kedilere tapıyorum... Satanistleri kesiyorum...

49) Gecenlerde bi taksi cevirdim done done geliyo...

50) -A) Kuleeeee... Ben piloooot... Duşuyoruuuuuuuuuuuuz -B) Yanlış numara burası Kız Kulesi...

51) -Uzaylılar geldi kapıda bekliyolar anne!!! -Şimdi bunlar tanrı misafiri sayılıyo mudur acaba...

52) At yarışında atların ustune jokeylerin binmesi cok sacma... Maratonculara atlar biniyomu...

53) Gidiş donuş bileti aldım... Geri donmeyip kazıklayacağım onları...

54) -A) Seni o kek aradı... -B) Hangi kek? -A) OBEB OKEK

55) -Adamın birisi: Pardon bayım yanınız boş mu acaba? -Adamın ikisi: Hayır Arcelik

56) -A) Baba vergimizi duzenli olarak oduyomuyuz? -B) Tabi oğlum hatta algilerimizi bile oduyoruz -A) Boooo iğrencsin baba... -B) Ne diyon sen gel buraya bakim...

57) -A) Hadi Ali zil caldı cıkalım artık... -B) Olmaz Zeynep bence arkadaş kalalım...

58) -A) Yeni cebime hazır kart aldım baaak!!! -B) Ay sen hazır mı alıyosun ben evde yapıyorum...

59) -A) Baba hayvanat bahcesine gidelim mi? -B) Olm neden hayvan atmak icin bahceye gidicez ki?

60) -A) Selin i tanıyan var mı? -B) Ben Selout u tanıyorum...

61) -A) Pardon bayım burası cıkmaz mı acaba? -B) Evet ama cıkmaz cıkmaz demeyin şansınızı deneyin...

62) -A) Afedersiniz bayım bişey sorabilirmiyim? -B) Tabiki sorun... -A) Sorduk ya...

63) -A) Sen cok oluyosun haaaaaaaa. -B) Azalt ozaman...

64) -A) Sirke gidelim mi? -B) Ne sirkesi ya ben sevmem sirke...

65) -A) Yeni kaset calar aldım... -B) Benim kini polisler yakaladı...

66) -A) Kacın... -B) 4 un...

67) -A) Uykum kactı... -B) Ne bilim 5 ti heralde...