iPhone 6 iPhone 6 2017'de Alınır mı?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 6 iPhone 6 2017'de Alınır mı?
-
26-09-2022, 00:15:31Merhaba arkadaşlar. Bir konu acmıştım. iPhone SE mi alınmalı yoksa iPhone 6 mı ? Bugun (18.07.2017) Vodafone şubesinden iPhone 6 Space Grey 32gb modelini aldım. Genel olarak ilk IOS deneyimim ve soylemem gerekirse cihaz sandığımdan da iyi cıktı. Telefon kutudan IOS 10.3.2 surumu ile karşıma cıktı. Forumlarda gezinirken bazı arkadaşlar yorumlarında ; 6 artık alınmaz , SE al , paranı cope atmak istiyosan al gibi cumleler gordum . Bakın arkadaşlar aslında burada onemli olan sizin ihtiyaclarınızı karşılaması. Kucuk ama hızlı istiyosan SE , buyuk ve ortanında biraz iyisinde bi cihaz arıyorsan 6 senin ihtiyaclarını fazlasıyla karşılar. Benim elim biraz buyuk ve ben SE modeline gecersem sıkıntı yaşayacağımı bildiğimden iPhone 6 modelini tercih ettim. Zira Klavyesi bana gore SE de tam bir işkence. Saat 12'de aldım cihazımı ve soylemek gerekirse bir kere bile takılma goremedim. Butun uygulamaları actım ve aralarında geciş yaparken ne Safari uygulaması sayfayı yeniden yukledi ne de Facebook , İnstagram akışı guncelledi. Onyargılarınızı bir kenara atın. Alacak olan arkadaşlara tavsiyem ; bu cihazı 2017 de bile gonul rahatlılığı ile satın alabilirsiniz. IOS 11 surumunde muhtemelen kasmalar donmalar yavaştan başlayabilir sizlere tavsiyem guncellemezsiniz 10.3.2 surumunde rahat rahat 2 3 sene kullanırsınız. İyi Forumlar.