Burada ailesine aşırı duşkun erkeklerle ilgili olumsuz konular acılıyor hep. Evliliğinde problem oluşturacak kadar ailesine duşkun erkekler bekarken nasıldı?
Şoyle ki biri var benimle bir gelecek duşunmek istiyor. Sevgili değiliz uzunca bir sure arkadaş olarak konuştuk. Ailesine cok duşkun olduğunu biliyorum. Annesini sever sayar ev işlerinde yardımcı olur. Ablalarına aynı şekilde cok bağlıdır. Yeğenlerini sever gezdirir. Abisine hayranlık duyar. Sadece babasıyla anlaşamaz. Ben hayatımda hic ailesine onun kadar bağlı bir erkek tanımadım. Onlarla vakit gecirmeyi aşırı seviyor.
Şimdi boyle bir erkek sizce evlenince eşine de bağlı olup saygı duyar mı yoksa ailesinden ayrılamaz her dk onlarla olmak istemeye devam eder onlardan bağımsız olamaz mı? Şunu da soyleyeyim benim daha once bu kişiye ilgim vardı o da biliyordu ama uzaklık, işsizlik vs bircok sorundan dolayı cesareti olmadığını soylemişti şimdi fikrini değiştirme sebebi olarak bile annesine beni anlattığını ve onun cesaret verdiğini soyledi. Sizce hep kararlarında annesi mi etkili olacak bu normal mi?
(Not: uzaklık, işsizlik gibi sorunları cozulmedi sadece artık cesaretini topladığını soyluyor)