Guncel: 4. Sayfa
Merhaba arkadaşlar.
Surekli bir dongu icersinde eş ve kayinvalide gorumce ile sıkıntı yasıyorum.
Her biri icin ayrı konu acmak istemiyorum.
Tek sikintim bana yapılanları unutup hala aynı samimiyette devam etmek ve devam etmemin beklenilmesi.
En basiti
Bana hayat kadını diyen 9 aylık hamileyken beni sozde yardim uğruna ceşitli hakaretlerle gecenin 3 une kadar ağlatan beddua eden kadını evime sokuyor olmam.
Bunlar birikmiş şeyler.
Bugunde geldiler. Evime haber vermek yok cat kapı yapmayı severler.
Neyse oğlum hasta 39 derece ateşten kalma cocuk.
Onla ilgileniyorum. Evimin temizliğinden dem vurdu. Halıları yıkamaya gonder insanin midesi bulaniyor diye. Ben de gondereceğini soyledim artık ona sistigim icin yaptıklarını ifade ettim
Anne sen buraya cocuk gormeye değil evi kontrol etmeye geliyorsun her geldiğinde balkondan cekyat iclerine kadar bakıyorsun gibisinden dedim.
O da yok ne bakcsm yardim olsun diye dedi.
Bende ben duzenimi biliyorum yastığı koyma şeklinden bile anlaşılıyor ama yardim soylemekle olmaz dedim (bu arada he oyle mi perdeler kırışmış şoyle olmuş evini temizle diyor ben cocuğumla uğraşıyorum. Bayramda dışarı cıktık geldik.bayramdan once dip kose heryeri o cocukla temizledim. Supurgem ile bir sıkıntı olduğundan arefe gunu supurge tuttum. Cuma donduk zaten eve. geldiğinde pis bir yer yoktu. Sadece oturup kalkildigi icin koltuk ortusu dağınık birde yerde oyuncaklar vardı)
O da yapmıyorum mu falan deyince benim senden oyle bir beklentim yok sen ben okula gidince oğlumla iglieniyorsun o yeterli Allah razı olsun dedim. Iyi yemeğimiz yok kalkalım biz
Oğlumun evine gelemiyorum kaynanaya hurmet gerek o bu şu diye biseyler saydı bisey demedim yinede .
Hurmeti buu saate kadar gosterdim hala da gosteriyorum
Ama herseye tamam diyip kole modundan cikip kendimi ifade eden moda geciş yapmam lazım cunku bende insan evladıyım
Onun evinde de kendi evimde de eşlerimiz kayinbabam yokken istediği hakareti etme curetini buluyor beddua etme hakkınıda.
Isı gucu dışarıya iyi gozukeyim. Eşime de yansıtır sanırım. Ama yapacak bisey yok eşim arkamda dursaydı boyle olmazdı.