Selam kızlar,

cok merak ettiğim bi konu var uzun zamandır, eşimin 6 yaş kucuk bi kız kardeşi var ve kendisini hic sevmez ama kardeş diye her yarattığı sıkıntıyı sineye cekmiş hep. Kardeşi de keza abisini cok sevmez abisinin babasıyla arası kotu olsun da tum malları onun adına devretsin ister, eşimde farkında.Sorunum şu ki kv 6 yıldır tanıştığımız ilk gunden beri x kız kardeşine cok duşkundur, kardeşi abisini cok duşunur şoyle ozen gosterir fln der başlarda ne guzel duşunuyorlar birbirlerini diyordum sonradan aslını oğrendim. Ornekler vereyim, kv diyor ki x kardeşinin peşine adam takar onu cok kıskanıyor, x kardeşini bi yere gondermez ancak ben yanında olursam gonderirmiş(ben koruycakmışım kardeşini), x kardeşinin bi telefonuna koşar, her sozunu dinler, kardeşi x e evlenmeden once cok guzel bakarmış donlarını bile utulermiş ahh ahhlar fln x olse zaten annesi babası kardeşi uzulurmuş e kardeşi canı ciğeriymiş tabi uzulurmuş, benden sokakta cok varmış, direk soylemiyotabi evire cevire cevap verdirmiyxek şekilde.Tamam kaynanasında neden gorumceyi benim yerime koyma cabası onu anlamıyorum, ben eşim benim şunu yapmama kıyamaz desem yok artıklı bi ton cumle sarfederler ikiside. Yani okumamış calışmayan gorumceyi sanki eşim zorla okutmamış calıştırmamış(ben calışıyorum) evlendirmiyo gibi lanse ediyorlar ama bunun yalan olduğunu biliyorum, hatta gorumce bi ortam da abim osmanlı erkeği beni cok kıskanır calıştırmaz ama karısına izin veriyor diyip kahkaha atmıştı, eşim soyluyor onlarlada bensz konuşuyor ama hala bu tavırlarına devam ediyorlar neden cok merak ediyorum ne hedefliyorlar beni bi aydınlatır mısınız?