Nerden başlasam nasıl başlasam inanin bilmiyorum
Sevgilimle 3 yıldır sorunsuz cok şukur, guzel giden bir ilişkimiz var ilerisi icinde elbette ciddi duşunuyoruz.
Sorun ne sevgilim nede ilişkimiz.
Sorun sevgilimin ailesi. Annesiyle tanıştırmak istedi beni bende kabul ettim evet bende oyle sanıyordum sadece annesiyle.
Annesi cok ama cok tatlı cok iyi kalpli bir kadın cok sevdim ve ara ara da ya o arar hal hatır yada ben(asla gerekmedikce zırt pırt aramam)
Neyse konumuz sevgilimin abilerinin eşleri 2 tane yengesi var biri oz ve oz teyzesinin kızı olur. Bu iki eleman ben annesiyle tanışınca onlarda bundan geri kalmamak ve benimle tanışmak goruşmek istiyorlar evet buraya kadar herşey guzel iyi hoş numaramı alıyorlar kadından bitanesi (teyzesinin kızı olan) bana birgun bir msj yazdı işte ben..... yengesiyim numaranı annemden aldım..... yenge al numarasını arada konuşursunuz sohbet edersiniz demiş guya sevgilim. (Sordum asla bole birşey demediğini soyledi)
Her neyse benim icin bi sorun olup olmadığını sordu ama nasıl bi sorma hemen size mesajların ayrıntısını hatırladığım kadarıyla yazacağım
Ben normalde kimsenin numarasını almam almayidi sevmem.
Ne kadar zamandır konuşuyosunuz
Evlenecekmisiniz
Herhangi bir sorun olursa ayrilirmisiniz?
VE DAHA NİCESİ aradan zaman gectiği icin unuttuğum ve asla unutamadığım şeylerde var onlardan bitanesi mesela "abileri istemiyor evlenmesini. Belki seni istemezler. Abileri biraz sana karşı isteksiz. Işte kendi bulduğumuz biri olsun istiyorlar. Bunları ben bu şekilde anlatıyorum ama diyebilirsiniz ki ne ara bu kadar samimi oldun daha ortada birsey yok İNAN KI BEN SAMIMI DEGILIM HIC BIR ZAMANDA OLMADIM. bu samimiyeti nerden aldılar bu yuzu kimden buldular şuan sizin okuduğunuz gibi bende şaşkınım ki ben yapı itibariyle cok mesafeli ve soğuk bir insanim cevremdeki insanlar bile bunu soyler.
VE bu insanlar benden yaşca buyuk evet onlar evli, ben bekar surekli bunu bana hissettirmeye cabalıyorlar. Sevgilim birşey olduğunda aramızda konuştuğumuzda cocukları kapı dinliyorlarmis daha doğrusu onlar gidin dinleyin ne konuşuyorlar bize soyleyin diye cocukları gonderilermiş sevgilim bana optum seni seviyorum vs. Gibi şeyler soylediğinde gidip soylerlermiş bir sure evde bu konuşulurmus falan. Inanın hic birşey anlayamadim.. numaralarını sildim asla onları arayan msj yazan biri değilim kendileri benimle konuşmak tanışmak istediler. Tanıyınca da kendi kendilerine havaya girdiler. Şuan burda soylemeyeceğim birkac daha birşey var bunlarida sevgilimden duydum ve bunun yuzunden kavga ettik sırf o insanlar yuzunden en cokta buna uzuluyorum sacma sapan daha tanımadigim etmediigim insanlar yuzunden ve hayatıma burunlarını sokmaya asla hakkı olmayan insanlar yuzunden ilişkimiz zarar gorecek. Onu cok seviyorum oda beni seviyor biliyorum. 3 yıllık bir emek var. Asla emeğimin sevgimin harcanmasına goz yumamam. Resmen boşver ayrıl sana aileden birini buluruz diyorlarmış o kadar zoruma gitti ki ben bu insanları tanımıyorum ki onlara bi kotuluğum bile dokunmadı
Numaralarını siliyorum birkac gun geciyor kizzzz niye numaramı sildin diye msj geliyor kaydetsene lazım olur birsey olur diyor ikiside resmen sozleşmiş gibi uyuz oldum. Hicbirşey yapmamış gibi davranmıyolarmı bide.
Hakkınızı helal edin cok uzun yazdım tek istediğim bana sevdigime geleceğimize zarar gelmeden bu insanlarla nasıl bas edebilirim.
Şuan evli değilim ama ilerisini de duşunuyorum sonucta onlarda aileden lutfen şuan icin ve ilerisi icin ne yapabilirim yardımcı olacak birileri cıkar mi ?