Sevgili arkadaşlar ne yapsam hangi dalı tutsam bilemiyorum. Nişanlımla farklı şehirlerdeyiz benim olduğum şehre 3 gunluğune yatılı geldi. Gunlerce annemle hazırlık yaptık bedelli askere gidecek diye iccamaşırına kadar aldık. Helalide hoş olsun. Ama aynı değeri gormek isterim ki maalesef goremiyorum. Kaynanam bi atkı gondermiş ama naylon ipten orme heryeri eğri buğru,neyse duşunmuş gondermiş dedim ses etmedim. Yanında 1(bir) adet ya 1 adet corap gondermiş baktım uzerine 9 yaş yazıyor. Allah aşkına bukadar umursamamazlık olur mu? 9 yaş corabı nedir? Nişanlımın babası ile ayrılmışlar,kayınbabam bir başkası ile evli oyuzden cok uzuluyordum cunku severek ayrılmış kayınbabam kendini geliştiremiyorsun bana ayak uyduramıyorsun diye ayrılmış kaynanamdan. Ama şimdi bilmiyor,kendini geliştirememişsin arkasına sığınsınlar istemiyorum. 9 yaş corabı nedir bu nasıl bir cahilliktir. Kesinlikle bişeyler yapmak ve soylemek istiyorum yaptığını. Ne demeliyim,nasıl anlatmalıyım? Bir anda soğudum yemin ederim ya