17 yıllık evliyim. Abartısız yirmi kere aldatıldım. Her seferinde bir daha olmayacak yapacağımız gunler mutlu olacağız diye inandım. Galiba inanmak istedim. 2 tane cocuğum var. İkinci isteyerek de olmadı aslında. Ama iyiki de olmuş. Cok seviyordum en başlarda. Sonralarında ise benimde duzgun bi evliliğim olsun. Kocam olsun diye. Aslında şimdi farkediyorumda asıl istediğim o değildi. Yanımda guvenebileceğim secebileceğim beni kollayan bir ADAM olmasıymış. En son ne mi oldu? Yine yakaladım aldattığını. Ve bu kez diğerlerine benzemedi. Hepsinde sonrasında oğreniyordum olayları. Uzerinden zaman gecmiş oluyordu. Yırtıyordu bi şekil. Şimdikini yaptığı anda oğrendim. Onun da soyleyecek sozu kalmadı . “Şimdi sana ne desem inanmayacaksın” dedi. Tabi ki oyle inandıracağı cumleler bitti cunku hepsini daha oncelerde o kadar cok kullandı ki. Bi iyi bi kotu 1 ay kadar zaman gecirdik. En son tavır yapmaya başladı bana. ( ilk gunler eve gelemedi. Ben gelme demeden kendi gelmedi) ben ona laf sokuyormuşum arada. Unutamamışım olayları. Bende ona dedim ki ben unutmaya hazır değilim affetmedim seni. Bu olay beni cok yıktı vs vs. En son topladı eşyasını gitti. Kendine ev tuttu. Zaten onu evde gormek sinirlerimi Bozuyordu. İşimiz bir olduğu icin işyerinde goruşuyoruz konuşuyoruz. Ara ara da mesaj atıyor abartmadan. Ben ona bişeyler yapmak istiyorum. Boyle canı acısın istiyorum. Cunku haketmediğim o kadar cok acı yaşattı ki bana. Ve en cok sinirimi zıplatan da ne biliyomusunuz her olayda yaşanan her şeyde hata yapmış olmasına rağmen hep kendine acıdı . Hep kendine uzuldu. Bu olayın sonucunda bile ayrı ev tutup gitmek zorunda kaldı ya yine kendine acıyo. Benim ne yaşadığımı nasıl bi acı cektiğimi ( sevdiğimden değil haksızlığa uğramış hissettiğim icin) umursamıyor. Birlikteyken de boyleydi her olayı kendine mal ederdi. Kendine acımaktan kendine uzulmekten beni hic duşunmedi. Aldattığı zaman yakalandığında soylediği bir soz “ bu benim talihsizliğim” dedi. Beni kırdığına cok adice bişey yaptığına değil yakalandığı icin kendine uzuldu. Aslında o kadar cok ayrıntı ve o kadar cok yaşanmışlık var ki. Hepsini anlatsam forumlar yetmez. Şimdi ev tutup ayrıldı. Aynı işi yaptığımız icin işimiz bir şimdilik. Ben onun dunyasını evirip cevirip istiyorum. Maddi olarak bi şey yapmak istemiyorum. Psikolojiyle oynamak istiyorum. Yani boyle feleği şaşsın. Ne yapabilirim sizce. Yolunu ayırmışsın boşver demeyin.