Merhaba iyi akşamlar, yasal sureclerle ilgili bir sorum olacaktı.
Daha once evli bir adamın beni rahatsız etmesi uzerine onu savcılığa verdim, ve dava sonucu haklı bulunan taraf ben oldum. Artık benlik bir durum kalmadığıni sanıyordum, gecende beni savcı aradı uzlaşma icin sizi ofisime bekliyorum dedi. bende gittim bir şekilde goruştuk. Ama tuhaf olan savcı bu adamı affetmem icin cok cabaladı insanız hepimizin zaafı var hataları var bir kereye mahsus affedin onu, dedi ve adamı arayarak sesini hoparlore aldı namusun şerefin uzerine yemin ediyor musun bir daha rahatsız etmicegine dedi adam da soz verdi ama ben bu savcıdan şuphelerim ve uzlaşmayi kabul etmedim. İşte kabul etmezseniz mahkemede onunla yuzyuze gelirsiniz ben sizi duşunuyorum başınız ağrımasın diye vazgecin diyorum dedi, bende ona benim mahkemelik. Bir isim yok kendisi haksız bulunduğu icin hakim karşısına cıkacak onu affedemem benm can guvenliğim hersey den onem li dedim.. adam 1 saat beni ikna etmek icin uğraştı ama başarısız oldu, acıkcası para ile savcıyı tuttuğunu duşunuyorum icime bir şuphe girdi,,,