Merhaba arkadaşlar
27 haziranda regl oldum yumurtlama gunune denk gelmesi icin ultrasonla yumurta takibi yaparak 11 temmuzda korunmasız ilişkiye girdik. Şimdiye kadar adet gunlerim 1 er gun erken olurdu yani benim 26 temmuzda adet olmam gerekiyordu. Fakat 20 temmuzda hafif bir kahverengi leke ertesi gun simsiyah bir akıntı gibi bir şeyler ve daha ertesi gunde kırmızı adet kanaması şeklinde 3 gun suren bir adet donemi gecirdim.
Tutmadığını duşundum fakat cok erken adet gormuştum. Son bir kac gundur kendimde oldukca halsizlik baş donmesi uyku hali hissetmeye başladım eczaneye gidip tansiyon olcturdum tansiyonum normaldi. o anda bir gebelik testi alıp bakmak geldi aklıma. testi uyguladım direk ikinci cizgi cıktı eczaneye goturup durumu anlattım eczacı bayan bana ustune gorme olabilir bu teste gore pozitif gozuktuğunu soyledi. eczaneden cıkıp ofise geldim aradan bir 15 dk gecti teste tekrar baktığımda o ikinci cizgi kaybolmuştu.
bende gidip bir test daha aldım tekrar yaptım busefer tek cizgi cıktı 15 dk sonra baktığımda 2. cizgi silik olarak gozukuyodu.
Yani anlayacağınız hic bir şey anlamadım.
Aranızda bana yorum yapacak tecrubeleri olan ve fikirleri olan arkadaşlardan yorum bekliyorum..
Hamilemiyim? Yardım ve yorum lutfen..
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Hamilemiyim? Yardım ve yorum lutfen..