Kızlar size danışmak istediğim birşey var. Benimkisi bir dert değil ama artk sinirlerimi bozmaya başladı. Sizlerden destek bekliyorm.
Eşim biz sevgiliyken ıspartadan arkadaşından bana sepet getirtmiş gul suyu sabunu vs. Guzel şık bir sepet annesine kardeşine de bişeyler getirtmiş. Gorumcem benim sepeti cok beğenmiş. Sepeti de bana aldığını biliyorlar hepsi. Teyzesi geliyo tabi eşim teyzesine de gosteriyo haftasonu vericem falan derken bişeyler oluyo teyzesi eşime diyo ki 'cok guzel bana hediye etsene sen ona tekrar alırsn' falan eşimde tamam diyo kıramadığı icin veriyor. Bunları bana anlattı uzulmuştum tabi o zaman bana alınmış istemesi sacma gelmişti. Sonra evlendik gorumcem le aramız cok iyidi birgun ağzından kacırdı abim sana sepet getirmişti bende cok beğendim teyzeme dedim cok beğendim al ceyizime koyayım diye teyzemde abimde aldı bana verdi bende ceyizime koydum diye. Ben şok oldum hem sinir oldm hemde uzuldum onada getirmiş ama benimki daha ceyizlikmiş. Bugun de kahvaltıdaydk kaynım ıspartada asker gelirken bana da gorumceme de sepet getirmiş. Kaynanamda dedi kocanda sana almıştı cok guzeldi sahi onu ne yaptn bende dedim e onu kızın almış ceyizine kaldırmış. Gorumcem atladı hemen yoook sen yanlış biliyorsn teyzem onu abimden istedi abimde teyzeme verdi dedi bende dedim teyzemde ona vermiş dedim gorumcem hemen konuyu kapattı gitti odadan sonra geldi işte bana laf atıyo falan ama o kadar sinir oldm ki. Sizce ne yapmalıyım bana ait olan bir şeyi ceyizine kaldırması normal mi. Benim onda olduğunu bildiğim halde boyle yalanlaması baya sinirlerimi zıplattı eşim iste sepetini diyo bende uzerinden 8 sene gecmiş boşver kalsn dedim ama boyle yapınca almakta istedim sonucta bana alınmış Bi hediye sizce ne yapmalıyım.