Merhabalar son zamanlarda sıklaşmaya başlayan iş ile ilgili kotu ve kaba durumlar gercekten beni yıpratmaya başladı nerede nasıl bir yanlış yapıyorum bilmiyorum. Calıştığım yer bi hastane ve bu hastane el değiştirdiği icin ust yoneticiler değişti. Bize bakan mudur yine aynı, iki kız ve ben bi departmanda calışıyoruz. Ust yoneticiler muduru sıkıştırdıkca ozellikle beni hedef alarak surekli deşarj olmak icin bağırıp cağırma. Ben departmana yaklaşık 6 aydır başladım ve eğitim verilmedi. Kendi cabamla oğrenmeme rağmen sende caba yok yavaş ilerliyorsun demeler. Konuya gelecek olursak gecen gun odadayız mudur bey ortaya atarak bi işin yapılmasını soyledi kızlar tepki vermedi bende hemen yapmaya calıştım kendimce ve istenilen kişiye ulaşamadım, aradan iki gun gecti mudur bey unutmuş muhasebeden ona naptınız bu hastayı diye telefon gelince sesini yukselterek ailemin bir kez olsun bana bu şekilde davranmadığı şekilde bağırdı .. Hanıma iş verelim bide uzerine biz duşelim tarzında kelimeler kırıcı incitici şekilde gozlerim dolunca bu tavrını kesti. Akşam bu sefer ben iyiliğin icin soyluyorum sana birşeyler katsın diye bende dort dortluk değilim kimse değil tarzında konuşma yaptı. Olay oyle kapandı ben alttan alarak kırılmadım iyiliğim icin dediğinizi biliyorum tarzında konuştum. O anda bana bu gorevi vermemiştiniz demek aklıma bile gelmedi. Dun yine bi olayda Dr ulaşamadım ve ptesi halletsem olurmu dedim sabah tamam diyen kişi akşamda yine neden halletmiyosun gerekirse Dr kapısında beklicektin halledicektin dedi. Bende siz ptesi dediğimte tamam dediniz dedim. Hep bahane uretiyosun tarzında kırıcı konuşma yaptı. Bu arada kızlardan biri mudurun sevgilisi ve diğer kızda mudurun sevgilisiyle cok samimi onlar izin alır, rahat davranırlar kac kez uzun telefon goruşmeleri odaya gec gelme yaptığı halde sesini cıkarıp tek kelime etmedi, sevgilisinin ayak işlerinin coğunu bana yaptırır ve hesapta sorar, sevgilisi yoğunlukta izin alsa izin verir. Benim maalesef oyle bir luksum yok. Sizlerden gercekten rica ediyorum tavrım tutumum ne olmalı aileme soylediğim icin onlarda halime uzuldu. Yardımcı olursanız cok sevinirim cevabınız icin teşekkur ederim.