Merhabalar hanımlar.. oncelikle aklımız fikrimiz elazığda enkaz altındaki kardeşlerimizde niye yazdım bunu bilmiyorum sanırım hic bir şey olmamış gibi başlayamadım..
ama acilen sormalıyım bu konu beni korkutmaya başladı cunku.

internette bilindik kiralık ev sitelerinden birinde ev bakarken piyasadan oldukca duşuk bir meblağa guzel eşyalı bir ev gorduk aradık bir kac goruşme ile anlaştık, adam şehirdışında olduğunu soyledi aciliyetimiz varsa Anahtarı kargolayabileceğini (ama kargolamak icin para gondermemiz gerektiğini) yoksa da 4-5 gune geleceğini evi gosterip sozleşmeyi yapabileceğimizi soyledi. Anlattığına gore ev kendisinin ve karısının. tayinleri cıkmış kiralayıp tayin yerine işinin başına donecek. Oğretmenmiş. Tamam dedik anlaştık para gondermedik evi gorelim once dedik ama hani bayağı tutulmuş gibi konuşuldu ev

Biz gayet mutlu halimizden memnunken bir şey farkettik ki bu abi tamam tutacağız dememize rağmen evin ilanını kaldırmamış. (Kabul ediyorum belki bu yaptığımız doğru değil) kuzenime arattırdık evi ve bize gostereceği gunden bir sonraki gune tarih verdi sanki hala kiralıkmış gibi. E biz tamam tutuyoruz demiştik???
Arayıp soracaktım ki ertesi gun bir baktım ilan yok. Neyse dedim belki bi kac kişiyi de bağladı olur da biz olmazsak onlara veririm diye duşundu başka zaman gelme imkanı yok. Ama sonra bugun bir baktım tekrar aynı ilanı guncellemiş. Aynı adam aynı fiyat..

İnsanın aklına bin turlu şey geliyor 10 farklı kişiye aynı evi kiralayan mı dersin her turlu dolandıcı var malumunuz. Bir de ev gercekten fazla iyi ve kirası ona denk evlere gore duşuk. Beni en cok şuphelendiren bu. Sizce ne oluyor şuan? Dolandırılmamak icin ne yapmalıyız?