Cok sevdiğim bir ablam doğum yaptı.Bugun hastanede gormeye gittim.Ama devlet hastanesinde onerilen bir doktorun cok cirkin davranışlarına maruz kaldığını oğrendim.Kendisi beşinci kızını doğurdu ucde duşuk yaşamış toplamda sekiz gebelik oykusu var yani.Doktor acılması olmasına rağmen normal doğuma almamış 41nci haftasına kadar bu sebepten bekleyip uc gun sancı cekmiş.İlk iki kızı normal ucuncu ters olduğu icin sezaryen olmuş dorduncude oyle ama aradan dokuz sene gecmiş.Acil olarak giden bir gebeği zorla sezaryene alıp tuplerin bağlanması bağlanması icin baskı yapılabilir mi?Neden bu kadar cocuk yapıyorsun?Neden tuplerini bağlatmıyorsun bağlatan o kadar kişi var dini boyutunu bir sen mi biliyorsun vb.Ameliyat hanede belden uyuşturup sezaryen yapmış birde ameliyat hanede onun hakkında konuşmuş yok bilerek tok geldi normal doğum yapsın diye oğlen yatış yapmadı inatlaştı.Boyle bir muamele olabilir mi?Hayatı bir riski yok doktor sırf cocuğu olmasın diye zorlamış.Ozel duşunmeyen ben ilerde gebelik duşunduğumde devlet hastanesine gitmeyi duşunmuyorum artık kimin kac tane cocuğu olduğundan kimene...Bu doktor şikayet edilebilir mi ne yapabiliriz zorla sezaryen yapan birine ne yapılabilir?