Merhabalar.Daha once de konu acmıştım. Arkadasimla iliskimiz florte dogru gidiyordu.Konusmalarimiz,sakalasmalarimiz,mesajlas mamiz filan derken bir anda ondan hoslanmaya başlamıştım. Onun da benden hoslandigini duşunuyordum ama bir emin olamama durumum vardi.Arkadaslarim da bu durumun farkindaydi ama adi konmayan bir durum vardi.
Bu şahıs birden kendini benden cekti.Daha cok kendini cekme degil de benden kacıyor gibiydi.Takilmak istiyor ama takılamiuor,yanimda olmak istiyor ama olamıyor gibiydi.Bu sahsin yakin arkadasi ,ikimizin de ortak arkadasi idi.Bu kisinin benden hoslandigini duymustum ama somut bir sey yoktu ve ben ona hep arkadasca ,kardesce bakmistim.Bana ilgisini gosteriyordu ama ben incitmeden hep geri cekiliyordum.Bu sebepten oturu olabilir diye duşundum. Ama bazi duygular laftan anlamiyor.hoslandigim kisiye karsi duygularim azalmasi gwrekirken artarak devam ediyor.Bir de ansizin kendini cekince uzuldum.Hem arkadasimi hem de hoslandigim kisiyi kaybediyordum.Ayni sekil de o da beni..Mutsuz gorunuyordu. Keyfi yoktu.Benden kaciyordu.Kasitli olarak uzak duruyordu.
Okulum son gunu cektim bunu bir koşeye. "Konusmamiz lazim."dedim."Aramizda soguk ruzgarlar esiyor. "dedim.O da ; "Niye ki..Aramiza kara kedi mi girdi.."filan gibisinden bir seyler dedi.Sonra konusalim dedi .Aksam da ;"ikimiz de nobetciydik.Konusamadik bir turlu."dedi.Ben de "evet ama konusalim mutlaka "dedim.O da ;"konusalim,konusulsun."dedi ve oylece kaldi.
Tatilde bundan bir telefon,mesaj bekledim ve gekmedi.Aramasi gerekirdi ama aramadi.Donuste ne olur bilmiyorum ama ben bir bayan olarak adim attigimi dusunuyorum.Sebebi neyse ciksin ortaya..Ama gunler gectikce de uzuluyorum,hevesim kaciyor.Bu konuda bir cikmaza girdim.Durduk yere hissetmedim ben bu duygulari.2 yildan fazladir arkadasiz ve hic bir zaman arkadasligindan suoheye duşmedim. Ama an geldi bir seyler onu bana duşundurdu. "Mutlu bugun yakiyorsun.Bana haber vwr ayni renk giyinelim.Istersen benj al,birlikte gidelim.Mutlu bu yasina kadar neden hayatina kimseyi almadin,anlatsana biraz..Aslinda seni kacırmazlardı..Mutlu yemeklerin igrencti..Mutlu aman sen bir daha yapma..Mutlu bana o parayla yemek ismarlardin yaaaa.."bu gibi sozleri ,saatlerce mesajlasmamiz benim hislwrimi harwkete gecirdi arkadaslar.Bu sozler sizce arkadasca mi yaa?Fazlasinda var..Aslinda sorum su?Neden aramaz..
Dip not:Benden hoslanan samimi arkadasiyla da arasi limoni.