merhaba arkadaşlar!!! bu başlığı ozellikle benim gibi uzun zamandan beri bebek hasreti ceken arkadaşlarıma ışık olsun diye actım..pembe cizgimi daha dun gordum cok şukur..biraz kendimden bahsedeyim..3 yıllık evliyim..1.5 sene once bir aylık duşuk yaptım..sonra da bi turlu hamile kalamadım..ne eşimde ne bende hicbir problem yok..sebepsiz infertilite..gectiğimiz 3 aydır yumurta takibi yaptırdım fakat sonuc alamadım.birsuru yumurta oluştu ama dollenmedi..ramazanın icinde hasta oldum..bir ay ara verip aşılama yaptırayım dedim kendimce..ama rabbim veriverdi işte..hep zamanı var derlerdi de cok havada bir laf gibi gelirdi bana.. demek ki gercekten zamanı varmış..ve o zaman gelince sen istemesen de oluyormuş...
2 aydır hayıt suyu arısutu polen hapı ve pek duzenli olmasa da civan percemi hapı kullanıyordum..bu ay adetin 2. gunu ile 12.gunu arası bal tarcın karışımı yedim..yumurtalıklarımı calıştırdığını farketmiştim. zaten ovulasyon da erken oldu.9. 10. gun ovulasyon gunumdu..bunun dışında ilişki sonrası ayaklarımı yukarı kaldırdım..belime yastık koyup biraz bekledim..hic hamile kalcağımı duşunmediğim icin bir suru iş yaptım..evdeki mobilyaların yerini değiştirdim..cam sildim..antalya ya tatile gittim..neler nelr..ama cok şukur hamileyim..
ramazanın 1. gununden itibaren hergun bir meryem suresi okudum..cok dua ettim..cok ağladım..artık oyle kotu bi durumdaydım ki ne hamile gormeye ne cocuk gormeye tahammul edemez hale gelmiştim..biinlerce şukur ki rabbim yakarışımı duydu..şimdi tek dileğim sağlıklı bir şekilde dunyaya getirmek..alllah dileyen herkese versin...
Bal Tarcın Corekotuyla hamileyimm!
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Bal Tarcın Corekotuyla hamileyimm!