kızlar iyi geceler bana bi yol cizdim aslinda hala uzerinde calışmalarım mevcut.Kisa ozet anlatıyorum. Lise mezunuyum uni 'yi donduracagim olmuyor sevmedigim istemediğim ve uzun uzadıya uzayan bi bolumum var. yaş 24 oldu ailem ile goruşmuyorum ve gecimim sadece ama sadece vefat etmiş annemin vefat aylığı sskdab 750 tl.E haliyle yurtta kalamıyorum fiyatlar olmuş aylık 900 devlet yurdu okul uzadığı icin bana acık değil.Bende evde kalıyorum 2 senedir.Ama bu para yetmiyor.Bu seneye kadar bi firmadan burs alıyordum ki haliyle okul uzadığı icin kestiler . evet bu sene baya zor gecindim eylulden bu aya kadar yazları calışıyorum cunku rahat.Ben okulu dondurup bi ise girmek istiyorum fakat cafeler mağazalar saati 4 tlden calışmak istersen gel dedikleri icin gitmek istemiyorum.Seneye istediğim bi bolume hazırlanacağım sonucta omur boyu sevdiğim bi işi yapmak isterim.Sormak istediğim konu ben iş ilanlarının verildiği siteler olsun bana yol gosterebileceğiniz yani iş verenler sitesi olsun iş bulmak istiyorum.Bakiciliktan sekreterliğe hic farketmez.Tesk ederim