Menekşe moru gozlum, al yanaklım, seni bir daha dovmeyeceğim. Lutfen artık eve don. Bak Yaşar halıya kustu, kusmuk seni bekliyor. Ayaklarım bugun de hep seni aradı, yıkanmak icin. Seni cok arıyorum, bir haftadır akşam rakılarının tadı tuzu yok... Ev sensiz cok ıssız. Gerci nasıl, nerede yattığımı, kime nasıl caktığımı falan hic hatırlamıyorum ama onun sen olmadığını bir buyuk rakının sonunda dahi hissedebiliyorum. Kezban, ben sana aşığım. Eve donduğun gun, bunu arkadaşlarla kutlayacağım. Sen, kanlar icerisinde evden kacarken nasıl duygulandığımı bilemezsin. Elimdeki şişeyi, hırsımdan ananın fotoğrafına fırlattım. (Artık duvarları gelince silersin.) Kezban bir de gelirken 2 paket kısa Maltepe getirebilir misin? Dun Zeynep okula gitmeyip dolma sardı, ben de okeye donerken dikkatleri dağıtmak icin habire dolma yiyip,"yiyin yiyin nefis olmuş" dedim. Nasıl zeka ama.. Zeynep'in tezkeresinde okul ve sınıf kısmını boş bıraktım. Onu da mı ben dolduracağım? Bu sabah seni kacırışım aklıma geldi, efkarlanıp bir cıgara yaktım. On dort yaşlarında taş gibi kızdın. Nasıl; Mehmet, Abidin, Ramazan, Yusuf gelip seni dove dove taksiye atmıştık? Peki, seni piknik tupu ile dovuşumu hatırlıyor musun? Yeni evliydik, bir boğaz gezisi donuşuydu. Mehmetgiller kapıda bekliyorlardı, sen daha roka bile hazırlamamıştın ve Ramazan iceriden "ROKA!" diye bağırmıştı. Mutfağın kapısını iceriden nasıl kilitlediğimi, ocağın oradan tupu nasıl kaptığımı falan hic hatırlamıyorum. O gece Ramazan 'lar gidince sen Yaşar 'ı doğurdun. Huysuz mu huysuz, koca burunlu Yaşarımı... Bu arada son maaşınla Yaşar 'a don falan aldım... Artık yuvana don, asabımı bozma! Kocan Haydar
Sonuna Kadar Okuyun

AŞK ARİTMETİGİ
* Akıllı erkek + Akıllı kadın = aşk * Akıllı erkek + Aptal kadın = ilişki * Aptal erkek + Akıllı kadın = evlilik * Aptal erkek + Aptal kadın = hamilelik OFIS ARİTMETİGİ * Akıllı patron + Akıllı eleman = kar * Akıllı patron + Aptal eleman = uretim * Aptal patron + Akıllı eleman = terfi * Aptal patron + Aptal eleman = fazla mesai ALISVERIS ARİTMETİGİ * Bir erkek kendisine gerekli olan urunu almak icin 1 liralık urune 2 lira oder. * Bir kadın kendisine gerekmeyen urunu almak icin 2 liralık urune 1 lira oder. GENEL FORMULLER VE İSTATİSTİKİ VERİLER * Bir kadının gelecek endişesi evlenene kadar surer. * Bir erkeğin gelecek endişesi evlenince başlar. * Başarılı bir erkek eşinin harcayabileceğinden daha fazla geliri olandır. * Başarılı bir kadın boyle bir erkeği evliliğe ikna edebilendir. MUTLULUK * Bir erkekle mutlu olabilmek icin onu cok iyi anlamak ve az sevmek gerekir. * Bir kadınla mutlu olabilmek icin onu cok sevmek ve anlamaya calısmamak gerekir. UZUN YAŞAM * Evli erkekler bekar erkeklerden daha uzun yaşar ama daha erken olmek isterler. DEĞİŞİM ORANI * Bir kadın kocasınin değişeceği inancıyla evlenir ama erkek değişmez. * Bir erkek karısının değişmeyeceği inancıyla evlenir ama kadın değişir. TARTIŞMA TEKNIKLERI * Kadın bir tartışmada her zaman son sozu soyler. Bu sozden sonra erkeğin soyleyeceği her şey yeni bir tartışma konusudur. ..
İNŞALLAH BENİM HATUN
Bir gece hoca karısı ile konuşurken şoyle demiş:
-Yarın hava yağmurlu olursa oduna, acık olursa tarlaya gideceğim.Karısı cıkışmış:
-Efendi inşallah de! Hoca hiddetlenmiş:
-Nicin inşallah diyeyim hatun? İki işten biri mutlaka olacak, ya o, ya bu!
Ertesi gun hava yağmurlu olduğu icin ormana gitmek uzere sabahleyin erkenden evden cıkmış, biraz gittikten sonra yolda bir sipahiye rast gelmiş. Atın uzerindeki sipahi seslenmiş Hocaya:
-Bana bak baba! Filan koye nerden gidilir? Hoca da ilgisiz bir tavırla cevap vermiş:
-Bilmem.Sipahi yoluna devam etmek isteyen Hocayı bırakmamış ve kamcıyla birkac defa şiddetle vurduktan sonra bağırmış:
-Seni gidi hain herif seni! Bilmezsin ha! Cabuk duş onume! Sen beni ta o koye kadar gotureceksin!.Hoca bu emri yerine getirmezse başına neler geleceğini duşunerek sipahinin onune duşmuş ve hayli uzakta bulunan koye kadar goturmuş. Fakat vakitte bir hayli gec olduğu icin artık ormana gidememiş, doğruca evine gelmiş. Kapıyı calınca karısı icerden seslenmiş:
-Kim o ? Hoca da suclu suclu karşılık vermiş:
-İnşallah benim hatun, ac kapıyı
Beş Para
Fadime Temeli alıp alışverişe goturur. Fadime o kadar cok eşya almıştırki Temel de beş kuruş kalmamıştır. Fadime ye - Sen beş para etmezsun ama birsuru eşya alayirsun der. Bunun uzerine fadime - Ya oylemi kanıtla o zaman der. Temel yoldan bir taksi cevirir ve sorar - Uşağum beni burdan uscudara ne kadara coturursun. - 5 milyon abi - Peki ya karumla peraber ne kadara coturursun - Farketmez cevabını aldıktan sonra Fadimeye donerek - Yaa pen sana dememuşmuydum peş para etmessun diye
Taksici
Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri soyleyince, taksici kızarak "ohoo orası cok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam cok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gun şans eseri bir bakar ki, dun geceki taksici, evinin onundeki taksi durağındadır ve ucuncu sıradadır.. Hemen plan yapar ve ilk taksi soforune yanaşır:
- Atakoye kaca goturursun ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin.
- Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- Atakoye kaca goturursun ?
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- vay sapıkkk vayy defol sıra ucuncu taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır:
- Atakoye kaca goturursun ?
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii...
EMEĞE SAYGI