Allah kısmet ederse yaza evlenmeyi duşunuyorum nişanlımın babası yıllar once vefat etmiş, nişanlım liseye giderken okuldan cıkıp calışmak zorunda kalmış annesine o bakıyor yıllardır aylığının, yarısını annesine veriyormuş ama işten eve geldiğinde, evde yemek bulamıyor sinirlenip dışarda yiyormuş o kadar para veriyorum ona yemek yapmıyor diyor kadın her akşam kızına gidip yemek yiyor nişanlımada sende gel orda ye diyo ama nişanlım her akşam gitmek istemiyor rahatsız hissediyor kendini kadın sinirli bir tip kendini her zaman duşunuyor nişanlımla aramızda konuşmuştuk evlenince ayrı evde oturalım diye bakarız dedi ablasıyla konuşurken birgun nişanlıma sormuş ablası nasil yapıcaksınız annemle mi oturcaksınız diye oda neyleym oturmak istemiyor ama kesinlikle olmaz oturmamda demedi bakıcaz duşunucez demiş gorumcem herşeyi anlatmış kayınvalideme bağırmaya başlamış kadın evde kız beni şimdiden istemiyor diye nişanlım cok sinirlenmiş kayınvalidem belli ki başka şeylerde soyledi yoksa nişanlım sinirli biri değil, kalp kırmaz zaten beni annesi istemiyor bunu duyunca bana daha cok duşman oldu nasıl evi gecindirceksin kira mı oducen ev mi gecindircen diyormuş bence nişanlımı duşunduğunden değil kendini duşunuyor zaten yıllardır evin gecimini sağlayan oğlu nişanlımla tartıştığında annesini evden kovmuş neden boyle birşey yaptım diyorum sacma sacma konuşuyor dedi tam olarak neler soyledi bilmiyorum ben uzulmeyim diye anlatmıyor ablam annemi baya bir doldurmuş dedi ondan hic beklemezdim evet ben gercekten oturmak istemiyorum kayınvalidemle ama eşimin gecim sıkıntısından yarın bir gun bunalıma girmesinide istemiyorum benimde engelli aylığım var ama cok az bişey ne kadar katkım bilemiyorum kafam cok karıştı bu olaydan sonra nişanlımda kesinlikle annemle oturamayız hep bi huzursuzluk cıkartır diyor gerekirse ben akşamlarıda calışırım senin aylığına dokunmam geciniriz bir şekilde allah buyuk yardım eder diyor. kayınvalidemde o hic nişanlısını duşunmuyor ayrı ev istiyor diyormuş komşularına.